DAO.UA - інтернет-магазин елітного китайського чаю в Україні. Мета і просвітницька місія DAO - донести смак справжнього елітного китайського чаю і сформувати українську унікальну чайну традицію.
Чайна культура
Китайська культура чаю формувалася 4000 років та зазнала безліч неймовірних метаморфоз. DAO.UA стане Вашим провідником у захопливому, сповненому дивовижних відкриттів, світу справжнього китайського чаю.
Китайський чай: особливості й переваги
Китайський елітний чай здатний заспокоїти емоції і почуття, наділити свідомість бадьорістю й енергією, очистити організм від шлаків та позбутися зайвої ваги. Справжній китайський чай просвітлює глибини свідомості, творчо надихає емоції і живить організм енергією Ці.
Чай і здоров'я
Чай - ефективне і природне джерело бадьорості, енергії, тілесного здоров'я, ментального спокою і довголіття. У чайному інтернет-магазині DAO.UA ви можете купити енергійний або заспокійливий чай для схуднення і навіть детокс.
Про такий чай китайці кажуть: «пити, щоб проходити повз аптек».
Чай містить понад 450 хімічних сполук, при цьому багато з них унікальні і наявні тільки в чаї (скажімо, теанін). Біохімічні дослідження говорять про існування у природі 21-ї амінокислоти, а 18 з них містить в собі чай. Тож навіть декілька чашок чаю в день подарують добову норму вітамінів і мінералів, необхідних для здоров'я тіла і душі.
Де можна купити якісний китайський чай в Україні?
Чайна карта DAO включає в себе кращі елітні чаї Китаю, які можна придбати за ексклюзивними цінами. У Китаї тисячоліттями вдосконалювали технології створення чаю. Це виключно ручна праця, за традиційними династичними технологіями, що передаються всередині кланів, і відтворити які, десь іще неможливо.
У Китаї сьогодні виробляється більше семи тисяч сортів чаю. Якість, смак і користь чаю безпосередньо залежить від дотримання технологічних стандартів. Китайці сформулювали чайну класифікацію за ступенем ферментації. Ферментація - це біохімічний процес окислення мікроелементів в чайному листі під впливом кисню. Саме ферментація великою мірою формує смак, аромат і енергетичний ефект чаю.
Найращі китайські чаї від інтернет магазину чаю DAO в Україні
Зелений чай
Китай - найбільший в світі експортер зеленого чаю. 500 сортів зеленого чаю, класифікують за технологією обробки: делікатне просмажування, сушіння на сонці або технологія пропарювання.
Білий чай
У Китаї білий чай цінують за дивовижний ніжний смак, енергію і цілющі властивості.
Білий чай м'який, енергійний і дуже корисний напій. Лаконічна технологія білого чаю включає тільки два етапи: збір весняного листа і висушування чаю в променях тропічного сонця.
Улун
Улун або бірюзовий чай - унікальне явище чайної культури. Улун має винятковий смак та неймовірну енергію, характерну для пуерів і зелених чаїв.
Червоний чай
Китайський червоний чай в європейській традиції - це чорний, сильно ферментований чай. Технологія червоного чаю - обвалювання, ферментація, просушка і скручування. Найзнаменитіший червоний чай - Дянь Хун.
Пуер
Пуер - найвідоміший чай в Китаї. Пуер володіє дивовижною енергією, сприяє схудненню і емоційно-ментальному балансу. Смак має глибокий та багатогранний, з ароматами лотосу, евкаліпту і сандалу.
Квітковий чай
У Китаї будь-який вид чаю може бути ароматизований природним ароматом квітів. Чайний лист чудово поєднується з квітами лотосу, троянди, жасмину, півонії або женьшеню.
Чай заспокоює, призводить до балансу та живить життя. Чай може бути джерелом глибоких медитативних станів свідомості. Не випадково, мудрі буддійські і даоські ченці тисячоліттями використовували пуер і
зелений чай в процесі медитацій.
Любіть і поважайте себе. Правильно заварений чай трансформує чайне дійство в особливий витончений процес самопізнання себе і світу.