Знайдено товарів - 0
Білий пуер або флеш (нирка) Пуерні дерев Я Бао (芽 苞) - рідкісний [білий чай](https: // "https://dao.ua/belij-chai") преміальної якості. Я Бао виробляють з срібних, з білим ворсом нирок, чайних дерев провінції Юньнань. Білий пуер має квітковий аромат і делікатний смак.
«Я Бао» - дивовижний напій, з індивідуальним смаком і ароматом. Чай зачарує енергією і тонусом - любителів пуерів, а смаком і ароматом - цінителів білих чаїв.
Технологія виробництва Я Бао ідентична виробництва білого чаю з Фудін, тому в чайному співтоваристві існують тривалі дебати щодо чаю - вважати Я Бао білим чаєм або білим пуером?
Білий пуер гармонійно поєднує собі солодкий, квітковий смак білого чаю і чайний стан пуеру.
Чайний типс збирають навесні в горах і не піддають термічної обробки, а лише висушують, в променях тропічного сонця. Технологія створення Я Бао ідентична технології білого чаю. Однак, чайний флеш збирають з чайних дерев іншого виду (Camellia Assamic) і в унікальному географічному регіоні (Юньнань).
«Білий Пуер» Я Бао - має яскравий, живий смаком, в якому грають мелодії орхідеї, дикого меду і сухофруктів. Чай з приємним, фруктовим присмаком на губах і в горлі. При екстра концентрації, в напої проявляється делікатна оксамитова гірчинка, що перетікає в нектарні обертони.
Білий пуер Я Бао- прекрасно знімає втому, підвищує енергетичний тонус, призводить до балансу емоції і розслабляє тіло. Я Бао в своєму складі містить найважливіші для здоров'я вітаміни, амінокислоти і мікроелементи. Тому кожна чашка білого пуеру продовжує молодість, надає сили і зберігає красу.
Смак і аромат Я Бао не сильно залежить від температури води. Чай можна заварювати протоками або інтенсивно настоювати в термосі. При будь-якому варіанті чай розкриє свій медовий смак, квітковий аромат і енергію.
У провінції Юннань в окрузі Сімао крім Я Бао виробляють другий сорт білого пуеру «Місячне сяйво» (月光 白 / Юе Гуанбай).
«Місячне сяйво» подібний до Інь / Ян з одного боку він білий, а з іншого боку - темний. Ефект Інь / Ян виникає в чаї під час процесу старіння чайного листа.
На відміну від Я Бао, для створення «Місячного світла» збирають з чайних Пуерних дерев не тільки бруньки, а й два, три листочка. Створення чаю включає в себе два етапи: в'янення в тіні і просушування, в променях тропічного сонця. Мінімальна технологія обробки чайного листа, зберігає в складі чаю максимум вітамінів і мікроелементів.
«Місячне сяйво» має слабку ферментацією (3-5%) і високе потенціальне зберігання.