Енергетичний заряд чайного листя: які сорти чаю тонізують

Енергетичний заряд чайного листя: які сорти чаю тонізують

Зимова сірість, дефіцит вітамінів та відсутність сонячного тепла призводять до млявості та сонливості. Можна, звичайно, підпасти під смутний настрій і зменшити активність ... «Але відкладати життя на потім не можна!» – так співається в пісні і ми також не радимо. Є чудове рішення, як підтримати бадьорий тонус організму – запастися кількома сортами чаю, що відмінно тонізують.

Пропонуємо короткий огляд бадьорих чайних напоїв

тонізуючий чай

Шен пуер. Підвищуємо тональність настрою

Шен Менку -– особливий китайський чай із давньою традицією виробництва народу Лакху. Уявіть себе посеред китайських чайних полів. Безкрайніми смугами тягнуться ряди низькорослих дерев, гори йдуть вдалечінь, у блакитний серпанок. Здається, сама вічність присутня в цій красі.

Вся велич Творця криється в одному чайному дереві, що росте там, де сама Природа визначила йому місце. Ось чому майстри народу Лакху з великою повагою збирають чайне листя саме з диких дерев. Протягом багатьох століть принцип збору один і той же: з одного дерева – один чайний млинець. Отриманий пуер сушать під променями сонця або в тіні. Й так відбувається століттями – все для того, щоб зберегти особливі енергетичні властивості цього еліксиру.

Дикий шен зі старих дерев Менку

Кажуть, що чай саду Йонгде володіє активною енергією -– холодним Ча Ци. Смак шена фруктовий із присмаком ялівцю і кардамону. При постійному вживанні шен Гу Шу ви відчуєте:

  • бадьорість і потужний тонізуючий ефект;
  • тілесне розслаблення, поліпшення загального стану;
  • поліпшення розумової концентрації;
  • стійкість перед нестабільним оточенням;
  • збалансовану ендокринну систему;
  • піднесений настрій.

«Золоті квіти» – китайський еліксир здоров'я

Неймовірними тонізуючими властивостями славиться чорний чай із лотосом. Китайці назвали напій Подарунком Неба. Відзначаються і цілющі властивості цього трав'яного елітного настою із провінції Анхой. Цей регіон добре відомий у Китаї як батьківщина «Хей Ча». Саме тут майстри чайних традицій винайшли метод вологого скепедирування, завдяки якому листя чайного дерева стає темним, а смак – стійким фруктово-дерев'яним. Родзинка напою – додавання листків лотоса, що пом'якшують смак.

Так чому ж «Золоті квіти»? «Цзінь Хуа» – це красиві жовті візерунки, що покривають чайне листя внаслідок особливої ферментації: під впливом мікрофлори листя виділяє корисний грибок-пробіотик.

Корисні властивості: лотос розширює кровоносні судини, відповідно, знижує тиск; грибок-пробіотик нормалізує рівень холестерину, ефективно очищає організм і бореться з вірусами, нормалізує судини та рівень цукру в крові.

«Роза Мей Гуй» тонізує та заспокоює

Ясність і спокій настає під час вживання особливого виду рожевого пуеру. Смак троянди з медовими нотками надає енергетичний заряд тілу при заспокоєнні розуму.

Інноваційна технологія виробництва дозволяє зберегти багатство вітамінів пуеру і троянди Мей Гуй. Цілих шість місяців їх пропарюють при температурі не вище 55°С до отримання концентрату 15%.

«Червона Роза» при регулярному вживанні допомагає:

  • підвищити імунітет,
  • зміцнити емоційну стійкість,
  • підвищити витривалість організму,
  • заспокоїти роботу серця,
  • усунути депресивні стани.

Баланс і спокій від весняного шен пуеру

Цей сорт чаю виростає в села Уї, що на півдні провінції Юньнань. Він створюється на висоті 1800 метрів із тіпсу і листя чайних дерев. Бадьорість напою дарують ментоловий і оксамитовий терпкий смак із медовими димними нотками.

Напій має тонізуючий ефект – це гармонія поміж бадьорістю тіла і спокоєм емоційного світу. Надає благодатний вплив на організм: підтримує імунітет і зберігає високий енергетичний тонус.

facebook icon
instagram icon
telegram icon

Приймаємо до сплати: