Важливо! Характерна ознака якісного чаю - це цілі неушкоджені бутони.>Процес обробки квітів не передбачає автоматизації, а це означає, що чай Анчан можна сміливо записувати в «компанію» китайських високоякісних чаїв, які ферментують вручну.
Цікаво. Великі сині бутони цієї рослини використовуються для додання солодощів відтінку індиго.>
Увага! Анчан протипоказаний при анемії і вагітності. Він також не рекомендується вагітним жінкам і заборонений людям, які приймають знижують згортання крові препарати.
Факт. Якщо на стінках чашки залишилися сині розводи, значить, ви випили не натуральний Анчан, а фарбовану підробку.Лазурний чай заварюють в скляному або фарфоровому посуді, а подають в скляних чашках. Колір цього настою здивує вас не менше, ніж його неймовірний смак. Анчан заварюють так:
Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69