Без води не можна зрозуміти і осмислити про чай «Міркування про чай»Для початку розуміння філософії та культури чаю, слід осмислити воду. Чай вимагає поваги, і уваги, тому чистота і якість води apriori перший, фундаментальний принцип Ча Дао.У Китаї в епоху Мін остаточно формується культура чаю (Ча Дао). Виникає літературна культура, афоризмів і медитаційних міркувань за чашкою чаю. Поети, філософи і імператори в своїх трактатах і поемах часто міркували про чай і особливу увагу приділяли якості води.Якщо історично аналізувати становлення знаменитих чаїв в Китаї, виникає певна закономірність: кращий чай росте в районах знаменитих гірських джерел води. Без м'якою, гірничої та чистої води Цзяннань Колодязь Дракона не став би знаменитим. Лунцзин з невідомого чаю за два століття очолив рейтинг 10 знаменитих чаїв Китаю.
Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69