Знайдено товарів - 267
У Китаї естетика і філософія Шляху Чаю Ча Дао і чайної церемонії формувалася більше чотирьох тисячоліть. «Шлях Чаю» маніфестує техніку і естетику приготування чаю, а «Чайна Церемонія» - це внутрішній стан концентрації і атмосфера чистоти та гармонії, в якій відбувається процес приготування чаю.
Чайна церемонія – це певний алгоритм заварювання чаю, для досягнення розкриття максимального смаку і аромату чаю. Спокійний і ясний стан свідомості - найважливіший принцип чайної церемонії, як і красивий витончений посуд, в своїй синергії вони формують особливу атмосферу чайної дії.
Чайний Патріарх Лу Юй в «Ча Цзин / Канон чаю» класифікував чайний посуд і склав опис 24 чайний приладів для чайної церемонії. Посуд і прилади чайної церемонії прості у використанні, естетично прекрасні і є джерелом насолоди.
ЧаГуань (茶叶罐) - чайниця - ємність для зберігання чаю.
Чахе (茶 荷) - посуд для ознайомленням з чаєм. Під час чайного дії, з Чагуані чай пересипають в Чахе і передають по колу, що б кожен учасник церемонії міг оцінити чай, його вигляд і аромат.
ЧаХу (茶壶) - чайник з ісинської глини, в якому заварюється чай. ЧаХу - точка зборки Гун Фу Ча і Імператор чайного посуду. ЧаХу - вимагає помірної уваги до себе.
Перший принцип ЧаХу - чайник любить, якщо в ньому заварюють один вид чаю. У певному контексті, «виховання» чайника - це індикатор вашого розуміння чайної церемонії.
ГайВань(盖碗) - піала що складається з трьох елементів. Гайвань - символ Землі, чашка - символ Життя, а кришка - Космосу. Гайвань - достатньо універсальна, вона може використовуватися як індивідуальний посуд або як ємність для заварювання чаю.
ЧаЛюйВан (茶 濾网) - ситечко, зливаючи заварений настій з чайника або з Гайвані крізь сито, чайний лист не потрапляє в ЧаХай, при цьому колір завареного чаю виходить ясним і світлим.
ЧаХай (茶 海) або ГунДаоБей (公道 杯) - «океан чаю або чаша гармонії» - посуд, в яку зливається чай з чайника. У чайнику заварений чай розподіляється незбалансовано: знизу - сильний, а зверху слабкий настій. ЧаХай виконує елемент "гармонії" у чайный дії - це посудина, яку використовують для досягнення рівномірної концентрації чаю усім учасникам чаювання.
ЧаБей (茶杯) - чайна піала. Форма і матеріал чабей, вражає різноманіттям і майстерним виконанням, від скромних керамічних піал, до аристократичних чаш з білого нефриту.
ВеньСянБей (闻 香 杯) - піала для вдихання запаху чаю разом з ПіньМінБей (品茗 杯) - низька піала, для дегустації чаю складають «чайний дует». Чайний дует використовують при дегустації слабо ферментованих улунів, що б максимально глибоко оцінити і відчути всі нюанси і мелодії чайного аромату.
ЧаПань (茶盘) або ЧаБань (茶 板) - чайні дошки класифікують на дві категорії: ЧаПань - дошка з основою для зливу, а ЧаБань - дошка з трубочкою для зливу.
ЧаЦзюй (茶具) - інструменти для чайної церемонії. Канонічний набір в який входять 6-7 артефактів, для маніпуляцій з предметами чайної церемонії.
Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69