Product

Знайдено товарів - 0

Аксесуари Чайної Церемонії

Чайна Церемонія Гун Фу Ча

Гун Фу Ча (功夫 茶) - «Майстерність Чайної Церемонії» канонічний метод заварювання чаю.

Справжній, свіжий, китайський чай - неймовірна симфонія аромату, багатогранного смаку і чайної енергії Ча Ци. Чайна церемонія - розуміння як правильно приготувати чай, розслабитися на ментальному і фізичному рівні і насолодитися смаком енергією і ароматом чаю.

чайная церемония

Унікальність і Простота

Кожен чай унікальний, як і унікальна кожна чайна церемонія, і Майстерність чайної церемонії - організація простору і ментальний настрій, щоб чай проявив свою суть і природу.

Класична чайна церемонія здається дуже складною, однак, це тільки на перший погляд.

Для чайної церемонії необхідний цілий спектр чайного посуду: Чабанов чайна дошка, чайник для заварювання, чахай посудину для зливу чаю, чашечки для дегустації аромату, чайні чаші або гайвані, стаканчик з чайним інструментом, коробочка з чаєм, рушник, термос з водою.

Принципи Чайної Церемонії

Для розкриття смаку і аромату чаю використовуйте "м'яку воду", з низьким вмістом солей кальцію і магнію.

Білий і улун (слабкої ферментації) і свіжий зелений чай заварюють на "м'якому окропі", в діапазоні 75-85 ° C, для пуеру і червоного чаю підходить вода в діапазоні 85-100 ° C.

Чай планують з розрахунку 5-7 гр. на 200-300 мл води. Більшість видів чаю заварюють від тих до шести разів, однак Напівферментований і чорні чаї 5-8 проток. Однак, ці контексти можуть варіюватися в залежності від чаю.

Заварювання чаю в ісинському чайнику

Ісинські чайники класично використовують для заварювання улунів і пуерів. Раціонально, один чайник, для одного виду чаю, тому що ісинська глина володіє феноменальною особливістю вбирати аромат і смак чаю.

чая в исинском чайнике

Заварювання чаю в гайвані

Заварювання чаю в гайвані є класичним і універсальним методом заварювання чаю в Китаї. Гайвань маніфістірует тріаду китайської цивілізації: Небо, Людина, Земля і являє чашу (100-250 мл) з кришечкою і піалою. Метод заварювання чаю в гайвані універсальний, тому що максимально розкриває аромат і смак кожного виду чаю.

чая в гайвани

Заварювання чаю в скляному келиху

У Китаї заварювання чаю в скляному келиху - канонічний і оптимальний метод заварювання улуна, зеленого і білого чаю. Скло келиха дозволяє насолоджуватися чаєм, його метаморфозою під час заварювання чаю. Спочатку в келих кладуть чай, після келих на 1/3 наповнюють м'яким окропом (75-80ºC). коли чай розкриється, в келих доливають ще води до 2/3.

чая в стеклянном бокале

Ху Тун поет епохи Тан

«Зволожити губи перша піала, В душі так, як в перший весняний дощ. Друга піала- розчинила печаль і самотність. Третя піала - наповнила Данина Тянь:

  • Зникають повсякденним думки;
  • Четверта піала - розкриває серце і окрилює дух, від суєти.

П'ята піала живить канали чайної енергією - Невже молодію? Усвідомлено шосту чашу вип'ю І зрозумію сенс Неба і Землі. Сьома піала - дасть розуміння Шляху і Великої Межі. »

facebook icon
instagram icon
telegram icon
Приймаємо до сплати: