Знайдено товарів - 0
Чай проявляє свій смак і цілющі властивості, а ніжні квіти, своїм ароматом розкривають справжню природу чаю, його красу і неповторність. Суть складної технології ароматизації, проявляється в тому, щоб улун, пуер, білий, зелений або червоний чай максимально синтезували в собі неповторний аромат квітів. У створенні квітково-чайних букетів в Китаї, традиційно використовують суцвіття лотоса, жасмину, троянди Мей Гун, півонії і корінь женьшеню.
Поєднання кольорів і чаю в своєму синтезі і синергії народжують неповторний, унікальний аромат і смак. Чай і квіти як Інь-Ян, в своєму балансі і цілісності виявляють смакову гармонію ДАО.
Перед дегустацією квіткових чаїв, насолодіться його досконалим видом і витонченим ароматом. З точки зору естетики, для заварювання квіткових чаїв найкраще підходить прозора скляна чайний посуд, яка дозволить вам, споглядати танець квітів і чаїнок вчасно заварювання.
Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69