Продано
Тип
Ціна
0грн
Немає в наявності
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Бадьорість
7
Імунітет
9
Смак
8
Післясмак
8
Характеристики
Рік врожаю
2020
Регіон
Таиланд
Опис
Анчан – синій чай з квітів цілющої рослини Кліторія трійчаста. Анчан виростає в тропічному кліматі Таїланду. Блакитні квіти і екстракт Анчану – найважливіший елемент тайської кухні та медицини. В умовах тропічної спеки і 100% вологості синій чай Анчан – моментально охолоджує тіло і приводить думки до ладу. Пурпурний чай з квітів Анчан має глибокий седативний ефект. Чай розслабляє тіло, емоційно відпускає і ментально заряджає. При систематичному вживанні Анчан проявляє себе як покращувач пам'яті, нейро-стимулятор і антидепресант.
Завдяки унікальному географічному розташуванню Таїланду – на перетині індійської і китайської цивілізації, Анчан увійшов до складу багатьох лікарських препаратів аюрведи і традиційної китайської медицини.
В аюрведі екстракт Анчан входить до групи ноотропних ліків Medhya Rasayana. Цілюща формула Medhya Rasayana стимулює когнітивні здібності мозку, підвищує імунітет і стресостійкість. Китайська медицина мислить категоріями 5-ти першоелементів У Сін і класифікує Анчан як рослину Інь, елемент Вода. Прохолодний Інь Анчан ефективно втамовує спрагу, охолоджує тіло і тонізує розум. Раціонально включати Анчан до свого раціону під час дієт і детоксу – синій чай прискорює метаболізм і зменшує апетит.
Ключовий компонент Анчану – мікроелемент антоціан, що надає чаю глибокий пурпурно-синій колір. Анчан має рекордно високий вміст антоціану серед рослин. Для порівняння, в Анчані в 25 разів більше антоціану, ніж в чорниці, рекордсменці серед української флори за вмістом антоціану.
Анчан легко і просто приготувати. Заваріть в чайнику 10-15 квітів Анчану і дайте настоятися протягом 3-5 хвилин. Цукор/мед за смаком. Чай гармонійно поєднується з соком лимона. Анчан заворожує глибоким, живим і емоційним синім кольором. Чай п'ється легко і залишає тривалий, тропічний післясмак. Анчан – чудово прояснює думки, вирівнює емоційний фон і розслабляє тіло.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 85-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 1 бутон
Скільки часу заварювати?
Час однієї заварки 2-4 хвилини
Як багато разів?
Заварювати 2-4 рази; важливо не зливати весь настій з чайника. Коли чайник спорожніє наполовину, просто долийте в нього гарячої води
Відгуки покупців: 7(Середня оцінка: 4.26)
Пікула Наталія
21 січня, 2021
Надзвичайно:4.6
Завадский Андрей
10 січня, 2021
Відмінно:4.2
Суднєв Роберт
31 липня, 2020
Відмінно:4
Хороший чай, з відчутним, розслабляючим ефектом.
В жарку погоду дуже круто заварювати в холодній воді.
Рекомендую!
Суднєв Роберт
03 серпня, 2020
Відмінно:4
Дуже хороший чай, класно заварювати у холодній воді, відчутний розслабляючий ефект.
Рекмондую всім!
Чай дійсно вартий уваги!
DON SUN
08 грудня, 2019
Відмінно:4
Авдеенко Владимир Владимирович
04 вересня, 2019
Надзвичайно:5
Мазур Костянтин
21 травня, 2019
Відмінно:4
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Перейти на всі товари категорії
Квітковий чай та додаткиТип
Ціна
0грн
Немає в наявності
Доставка та оплата
Види чаю