Чай Кудін (клас 1) з тривалим післясмаком

Чай Кудін (клас 1) з тривалим післясмаком

Код товару:443
_DSC4193.jpg
_DSC4186.jpg
_DSC4205.jpg

Тип

Ціна

455грн

Є в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Смак

7

Післясмак

8

Імунітет

7

Характеристики

Рік врожаю

2020

Регіон

Хайнань

Опис

На dao.ua ви можете оцінити два більш преміальних види Кудіна - дикий кудін Шуй Сю (клас 1, на якому ви зараз, і преміальний), який виготовляється з дикорослого весняного падуба, і третій - традиційний кудін.

Кудін першого класу - унікальний, цілющий чай, справжній скарб східної медицини.

Кудін (kuding cha / гірка трава) створюють з листя рослини Ilex kudingcha - різновиду падуба широколистого, що росте в субтропіках Індокитайського регіону. До виду падуба відноситься також південно-американський мате.

У Китаї кудін росте в тропічних лісах на схилах гір у провінціях Сичуань, Юньнань і Фудзян. За своєю формою кудін - це платан, що досягає 5-7 метрів у висоту, має великі листки і розвинену кореневу систему.

Заварений кудін має ніжний оливковий колір і пахне пряним ароматом кориці, ялівцю і дикого меду. Правильно заварений кудін має благородну гіркоту в своєму смаку, яка трансформується в нектарні обертони.

Важливий момент: кудін - примхливий чай в контексті температурного режиму. Заварений окропом кудін буде дуже гірким, терпким і втратить свій витончений смак і аромат. Оптимальна температура води для заварювання кудіна - 65-75 градусів, коли в воді починають утворюватися бульбашки кисню (очі краба за китайською класифікацією).

Традиційна медицина Китаю ефективно використовує кудін протягом уже 3 тисяч років. Гіркий смак Кудіна та його властивості застосовують в якості ефективних ліків проти флегми / слизу і усунення застою та блоків в тілі. Кудін балансує ендокринну і серцево-судинну системи організму. Гіркий і благородний смак чаю гармонізує рівень цукру в крові і прискорює обмін речовин.

Як заварювати

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 85-95 ° С

Яка температура?

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 85-95 ° С

Порція чаю 6-10 грам

Яка порція?

Порція чаю 6-10 грам

Час одного протоки (заварки) 5-25 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Скільки часу заварювати?

Час одного протоки (заварки) 5-25 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває чай, його пити не потрібно

Як багато разів?

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває чай, його пити не потрібно

Відгуки покупців: 1(Середня оцінка: 3.4)

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Добре:3.4

Нужно корректно подбирать дозу чая и температуру воды. Первый раз я заварил неправильно. Напиток был настолько горьким, что казалось пьёшь чистую желчь))) Это действительно больше лечебный напиток чем чай.

Перейти на всі товари категорії

Квітковий та інші чаї

Тип

Ціна

455грн

Є в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon

Приймаємо до сплати: