1650грн
Є в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Смак
8
Післясмак
9
Імунітет
8
Характеристики
Рік врожаю
2021
Регіон
Хайнань
Опис
На dao.ua ви можете оцінити два більш преміальних види кудіна - дикий кудін Шуй Сю (клас 1) і преміальний, на якому ви зараз, який виготовляється з дикорослого весняного падуба, і третій - традиційний кудін.
Кудін - унікальний цілющий чай, справжній скарб східної медицини.
Кудін (kuding cha / гірка трава) створюють з листя рослини Ilex kudingcha - різновиду падуба широколистого, що виростає в субтропіках Індокитайского регіону. До виду падуба відносять також південно-американський мате.
У Китаї кудін зростає в провінціях Сичуань, Юньнань і Фудзян, в тропічних лісах на схилах гір. За своєю формою кудін - це платан, що досягає 5-7 метрів у висоту з великими листками і розвиненою кореневою системою.
Заварений кудін має ніжний оливковий колір і пахне пряним ароматом кориці, ялівцю і дикого меду. Правильно заварений кудін вирізняється благородною гіркотою, яка трансформується в нектарні обертони.
Важливий момент: кудін - примхливий чай в контексті температурного режиму. Заварений окропом кудін буде дуже гірким, терпким і втратить свій витончений смак та аромат. Оптимальна температура води, для заварювання Кудіна - 65-75 градусів, коли в воді починають утворюватися бульбашки кисню (очі краба за китайською класифікацією).
Традиційна медицина Китаю ефективно використовує кудін протягом 3 тисяч років. Гіркий смак Кудіна та його властивості застосовують в якості ефективних ліків проти флегми / слизу і усунення застою і блоків в тілі. Кудін призводить до балансу ендокринну і серцево-судинну системи організму. Гіркий і благородний смак чаю гармонізує цукор в крові і прискорює обмін речовин.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 85-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 6-10 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 5-25 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває чай, його пити не потрібно
Відгуки покупців: 1(Середня оцінка: 5)
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Перейти на всі товари категорії
Квітковий та інші чаї1650грн
Є в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69