Чай Кудін преміум класу з нектарним післясмаком

Чай Кудін преміум класу з нектарним післясмаком

Код товару:444
_DSC4208.jpg
_DSC4216.jpg
_DSC4223.jpg

Тип

Ціна

1340грн

Є в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Смак

8

Післясмак

9

Імунітет

8

Характеристики

Рік врожаю

2020

Регіон

Хайнань

Опис

На dao.ua ви можете оцінити два більш преміальних види кудіна - дикий кудін Шуй Сю (клас 1) і преміальний, на якому ви зараз, який виготовляється з дикорослого весняного падуба, і третій - традиційний кудін.

Кудін - унікальний цілющий чай, справжній скарб східної медицини.

Кудін (kuding cha / гірка трава) створюють з листя рослини Ilex kudingcha - різновиду падуба широколистого, що виростає в субтропіках Індокитайского регіону. До виду падуба відносять також південно-американський мате.

У Китаї кудін зростає в провінціях Сичуань, Юньнань і Фудзян, в тропічних лісах на схилах гір. За своєю формою кудін - це платан, що досягає 5-7 метрів у висоту з великими листками і розвиненою кореневою системою.

Заварений кудін має ніжний оливковий колір і пахне пряним ароматом кориці, ялівцю і дикого меду. Правильно заварений кудін вирізняється благородною гіркотою, яка трансформується в нектарні обертони.

Важливий момент: кудін - примхливий чай в контексті температурного режиму. Заварений окропом кудін буде дуже гірким, терпким і втратить свій витончений смак та аромат. Оптимальна температура води, для заварювання Кудіна - 65-75 градусів, коли в воді починають утворюватися бульбашки кисню (очі краба за китайською класифікацією).

Традиційна медицина Китаю ефективно використовує кудін протягом 3 тисяч років. Гіркий смак Кудіна та його властивості застосовують в якості ефективних ліків проти флегми / слизу і усунення застою і блоків в тілі. Кудін призводить до балансу ендокринну і серцево-судинну системи організму. Гіркий і благородний смак чаю гармонізує цукор в крові і прискорює обмін речовин.

Як заварювати

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 85-95 ° С

Яка температура?

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 85-95 ° С

Порція чаю 6-10 грам

Яка порція?

Порція чаю 6-10 грам

Час одного протоки (заварки) 5-25 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Скільки часу заварювати?

Час одного протоки (заварки) 5-25 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває чай, його пити не потрібно

Як багато разів?

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває чай, його пити не потрібно

Відгуки покупців: 1(Середня оцінка: 5)

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Надзвичайно:5

Премиум класс лечебного чая ощущается, нужно подбирать нужную температура, иначе будет не вкусный. Стоит попробовать, есть горечь небольшая.

Перейти на всі товари категорії

Квітковий та інші чаї

Тип

Ціна

1340грн

Є в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon

Приймаємо до сплати: