Мате (Yerba Mate) з м'ятою «Мента»

Мате (Yerba Mate) з м'ятою «Мента»

star
star
star
star
half star
Ще ніхто не залишив відгук
Код товару:705
Продано
SML01227.jpg
SML01222.jpg
SML01227.jpg
ТипЦіна

грн

Немає в наявності

Відправити на ЗСУ


Придбай чай для ЗСУ

Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Смак

8

Післясмак

7

Бадьорість

9

Характеристики

Рік врожаю

2020

Регіон

Аргентина

Опис

  • Виготовляють з листя падуба парагвайського з тропічних лісів Південної Америки і екологічно чистої м'яти перцевої, зібраної в тому ж регіоні.
  • Ретельно відібрана сировина висушується на відкритому повітрі, ферментація не проводиться.
  • Походження: Аргентина, літній збір 2020.

Мате з м'ятою входить в топ освіжаючих напоїв та діжестивів. Настій мате був популярний в Південній Америці задовго до Колумба. Індіанці відкрили чудові підбадьорливі і регенеруючі властивості цієї рослини, і поступово мате став одним з основних продуктів експорту. Добавка м'яти не тільки надає вишуканість смаку, але і підсилює природні переваги цієї південноамериканської рослини. Мате з м'ятою - неперевершений напій, що поєднує освіжаючі, тонізуючі та заспокійливі якості в ідеальному балансі.

Листя падуба - сировини мате - не піддавалося ферментації на відміну від чаю. Вони проходять двоетапну сушку при ретельному контролі температури, це запобігає окисленню і перетворенню біологічних молекул, все речовини живого рослини зберігаються. Після сушіння з втратою 90% вологи листя подрібнюють і дають дозріти від 9 до 24 місяців. До готового мате в вивіреної пропорції додають листя м'яти, також делікатно висушені зі збереженням ефірних олій.

У сухому вигляді - висушені подрібнені листя зеленого кольору з характерним інтенсивним і свіжим ментоловим ароматом. Заварений мате з м'ятою має теплий зеленувато-золотистий колір настою. Смак дуже яскравий, освіжаючий, ідеально збалансований, що обволікає, приємно гострий без гіркуватості. Поєднання зігріває бархатистою терпкості мате і ніжною прохолоди м'яти дає незабутній приголомшливий контрапункт смаку. Трохи в'язкої терпкості і солодкуватості літньої трави, яку так приємно зірвати під час довгої прогулянки по нагрітому сонцем спекотному різнотрав'ю. Післясмак довгий, пряний, медово свіжій.

Серед шести популярних легальних стимуляторів (кава, чай, горіх кола, какао, гуарана і мате) останній вважається одним з найбільш збалансованих за складом, він додає життєву силу, бадьорість, покращує метаболізм, має високий відновний потенціал і омолоджуючі властивості. Багатий кофеїном і антиоксидантами, мате містить 24 вітаміни і мінерали, 15 амінокислот і інші біологічно активні речовини. А ефірні масла і корисні сполуки м'яти доповнюють і підсилюють переваги.

Мате з м'ятою добре пити протягом дня, вранці він легко будить без сонливості, вдень - дає тонус і активність, ввечері - приємно розслабляє і заспокоює.

Як заварювати? Напій традиційно готують в гарбузовому посуду-калебасі, заповнюючи його сухою сумішшю. Потім закриваючи отвір долонею, перевертають догори денцем і струшують, щоб перемістити дрібні фракції вгору, а великі залишити на дні. Так при питті мате через трубочку-бомбилью, її не забивають дрібні крихти. Шар листя діє як фільтр.

Уперше мате змочують теплою (40 ° C) водою, заливаючи приблизно на чверть, і дають вбратися близько 2 хв, щоб уникнути «підгоряння» мате від подальшої заливці уже гарячої (70-85 ° C), але не киплячою водою. Бомбилью вставляють в товщу листя до донця і без поспіху втягують настій. Перемішування - поганий тон. Гарячу воду доливають поступово. Мате можна заварювати в гайвані методом проливів.

  • Вода м'яка: джерельна або бутильована.
  • Час - 1,5-3 хв перший настій, до 4-5 хвилин наступні.
  • Температура води 70-80 ° С
  • 1,2-1,7 г листя на 100 мл води.

Відгуки покупців: 0

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Ще ніхто не залишав відгук

Перейти на всі товари категорії

Квітковий та інші чаї
ТипЦіна

грн

Немає в наявності

Відправити на ЗСУ


Придбай чай для ЗСУ

Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon
Приймаємо до сплати:
Наразі на сайті проводяться технічні роботи.

Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69

Просимо вибачення за тимчасові незручності.