Мате (Yerba Mate) з травами «Хербас»

Мате (Yerba Mate) з травами «Хербас»

star
star
star
star
half star
Ще ніхто не залишив відгук
Код товару:703
Продано
SML01250.jpg
SML01253.jpg
SML01243.jpg
ТипЦіна

грн

Немає в наявності

Відправити на ЗСУ


Придбай чай для ЗСУ

Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Смак

8

Післясмак

7

Бадьорість

9

Характеристики

Рік врожаю

2020

Регіон

Аргентина

Опис

Мате – напій з листя південноамериканської рослини падуба парагвайського з додаванням екологічно чистих пряно ароматичних рослин, зібраних в тому ж регіоні - м'яти, шавлії, материнки (орегано), фенхелю. Ферментація не застосовується, двоетапна сушка на відкритому повітрі. Походження: Аргентина, річний збір 2020.

Мате з травами - оригінальний ендемічний рецепт, який поєднає цілющі властивості падуба, популярного в Південній Америці ще з доколумбової епохи, і біологічно активних рослин, що поєднують лікувальні і ароматичні характеристики. Індіанці відкрили неймовірні підбадьорливі і регенеруючі якості мате за 6-7 століть до н.е., і поступово цей напій завоював світ. А купаж мате і різноманітних ароматних трав не тільки вдосконалює букет, а й комплексно підсилює природні переваги самого мате силами його рослин-компаньйонів. Мате з травами освіжає, відновлює, тонізує і заспокоює в ідеальному балансі.

Листя для мате не ферментується (на відміну від чаю), а лише ретельно висушуються в 2 етапи (з втратою 90% вологи) для запобігання окислення і збереження всіх якостей живої рослини. Потім листя подрібнюють і відправляють на дозрівання (9 - 24 місяців). До мате додають в вивіреної пропорції делікатно висушене листя м'яти, шавлії, фенхеля, орегано зі збереженням їх ефірних олій.

У сухому вигляді - висушене подрібнене листя жовтувато-зеленого кольору з природним інтенсивним ароматом. Теплий зеленувато-золотистий колір настою при заварюванні.Смак яскравий, зігріваюче-освіжаючий, збалансований, приємно терпкий без гіркуватості. Вогонь і вітер. Затишок і простір. Підтримка і свобода. Тепло каміна і струмочок свіжого повітря з відчиненого вікна, трохи в'язка терпкість чаю і зігріваючий кашемір. Втілення комфорту і ніжного тепла. Післясмак повний, ніжний, пряний, освіжаючий.

Купаж додає бадьорості і життєвої сили, покращує метаболізм і енергію, має регенеруючий, протизапальний і омолоджуючий потенціал. Дослідження показують ефективність в профілактиці метаболічного синдрому, діабету, онкопатологій. Багатий кофеїном і антиоксидантами, вітамінами, мінералами, амінокислотами та біологічно активними речовинами.

Мате з купажем корисних трав корисно пити протягом всього дня: • вранці легко пробуджує без сонливості, • днем стимулює тонус і активність, • ввечері приємно розслабляє і заспокоює.

Як заварювати? Мате з травами за традицією готують в посудині-калебасі з висушеного гарбуза, заповнюючи його сухої трав'яної сумішшю. В калебас до половини насипають мате і, закриваючи верхній отвір долонею, перевертають калебас вгору денцем і струшують для переміщення дрібних фракцій наверх, тоді великі залишаються на дні. І при питті мате через трубочку-бомбилью, її не забивають дрібні крихти. Шар листя є фільтром. Спочатку мате змочують теплою (40 ° C) водою, заливаючи приблизно на чверть, і дають вбратися близько 2 хв, щоб уникнути «підгоряння» мате від подальшої заливці уже гарячої (70-85 ° C), але не окропом. Бомбилью вставляють в товщу листя до донця і без поспіху втягують настій. Перемішування - неприпустимо і вважається поганим тоном. Гарячу воду доливають поступово. Мате з травами також допустимо заварювати в гайвані методом проливів як чай.

  • Вода м'яка: джерельна або бутильована.
  • Час - 1,5-2,5 хв перший настій, до 4-5 хвилин наступні.
  • Температура води 75-80 ° С
  • 1,5-2 г листя на 100 мл води.

Відгуки покупців: 0

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Ще ніхто не залишав відгук

Перейти на всі товари категорії

Квітковий та інші чаї
ТипЦіна

грн

Немає в наявності

Відправити на ЗСУ


Придбай чай для ЗСУ

Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon
Приймаємо до сплати:
Наразі на сайті проводяться технічні роботи.

Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69

Просимо вибачення за тимчасові незручності.