Product

Знайдено товарів - 0

Уішанскій Чорний Чай

Лапсанг Сушонг - став першим китайським чаєм в Старому Світі. У 1604 році, голландські купці привезли китайський чай, в якості подарунка принцесі Нідерландів. Європейська аристократія оцінила смак, енергію і зігріваючий ефект чаю і буквально за покоління, Лапсанг Сушонг, став незамінні атрибутом статусу, влади і головним товаром міжнародної, морської торгівлі між Європою і Китаєм. Необхідно відзначити, що саме Лапсанг Сушонг, протягом 350 років, є офіційним чаєм королівської сім'ї Англії.

Лапсанг Сушонг чай

Спочатку Лапсанг і Сяо Чжун - це визначення чайних, гірських дерев, з яких виробляли преміальний улун. Однак на початку 16го століття, в горах Уі сформувалося виробництво чорного чаю з нектарного-вогненним смаком, за технологією тривалого і делікатного копчення димом соснових дров - «Лаосун Сяо Чжун» Стародавня Сосна. Еталонний «Лаосун Сяо Чжун» - має чистий, яскраво-помаранчевий колір, хвойний аромат, нектарно тропічний смак і зігріваючий, мигдальний присмак. Важливо відзначити, що аромат соснового диму делікатно виявляє природний фруктовий смак, і наділяє чай зігріваючий ефект і ментально-емоційним спокоєм.

Сяо Чжун чай

Максимально свої достоїнства Сяо Чжун проявляє взимку. Вогненно-димний смак чаю - моментально зігріває тіло, призводить до балансу емоційний фон і медитативно, фокусує свідомість.

При систематичному вживанні Лапсанг Сушонг нормалізує цукор в крові, усуває серцево-судинну аритмію і прискорює обмін речовин. Це відмінний, чайний варіант для Детокс, дієти або під час спортивних тренувань, в зимовий сезон.Тепло, енергійний тонус, прискорений метаболізм і багатство Лапсанг Сушонг вітамінами і мікроелементами - роблять чай ідеальним еліксиром, для динамічного життя в мегаполісі взимку.

Уишанский Черный Чай

Смако-ароматичний профіль Лапсанг Сушонг чудово поєднується з гострими стравами східної кухні, з твердим сирам Франції та Італії, диким медом і екстра чорним шоколадом. Особливий шарм і аристократичність Сяо Чжун проявляє при традиційному, англійському чаюванні 5 o'clock: з лимонним бісквітом, імбирним печивом і молоком.

Лапсанг Сушонг - улюблений чай двох найважливіших символів Британської культури і політики 20го століття - Шерлока Холмса і Вінстона Черчілля. Однозначно Черчілль цінував чоловічий смак і аромат, який чудово поєднувався з шотландським віскі і кубинськими сигарами.

Лапсанг Сушонг китайский чай

Сьогодні преміальний, еталонний Сяо Чжун терруара Тонгму, приготований за традиційною технологією, з унікальним, глибоким смаком «Ян Юнь» (岩 韵 / чайна мелодія) і «ЧА ЦІ» (茶 氣 Чайна Енергія) - дуже цінний і рідкісний чай. Щоб задовольнити міжнародний попит на червоний чай гір Уі, чайні виробники прагнуть знайти баланс між доступною ціною і традиційним смаком. Як результат: Сяо Чжун, називають будь-який чай гір Уїшань, який імітує технологію делікатного диму «Лаосун Сяо Чжун».

Сяо Чжун терруара Тонгму

Осмислення чайної традиції Сяо Чжун і прагнення до еволюційного розвитку чайного мистецтва Уїшань - створили Цзин Цзюн Мей (Золоті брови. Золоті Брови - безсумнівно один з кращих (серед 700 сотень видів уішанскіх чаїв). Для створення Цзин Цзюн Мейя використовується тільки весняний бутон, дикорослих чайних дерев. Висока вартість і елітний статус чаю обумовлений мінімальним обсягом і високим стандартом якості, - для створення 100 грам преміального Цзин Цзюн Мейя необхідно 10.000 бутонів.

терруар Тонгму

facebook icon
instagram icon
telegram icon
Приймаємо до сплати: