Чай Шен Пуер Пан Се Цзяо

Чай Шен Пуер Пан Се Цзяо

Код товару:468

Продано

_DSC5096.jpg
_DSC5091.jpg
_DSC5102.jpg
_DSC5099.jpg

Тип

Ціна

0грн

Немає в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Бадьорість

7

Тепло

7

Післясмак

6

Смак

6

Характеристики

Рік врожаю

2018

Регіон

Юньнань

Опис

Шен «Пан Се Цзяо» - дивовижний рідкісний пуер з легким смаком, збалансованою енергією і глибоким терапевтичним оздоровчим ефектом.

Особливість пуеру полягає в тому, що купаж шену складається з молодого листя чаю і рідкісної унікальної рослини «Пан Се Цзяо» - «Ніжки краба / 螃蟹 脚». «Пан Се Цзяо» - рослина - симбіот (Viscum articulatum), яка росте на пуерних деревах Гу Шу, вік яких від ста років і більше.

Традиційна китайська медицина використовує “Ніжки краба” протягом тисячоліть, проте в наш час хвиля популярності «Пан Се Цзяо» почалася на початку 2000-х років, коли в південно-східній Азії була епідемія атипової пневмонії. Під час епідемії лікарі та вчені встановили, що регулярне вживання чаю або настоянок з Пан Се Цзяо є одним з найбільш ефективних натуральних ліків проти небезпечної хвороби.

З точки зору класифікації рослин і лікарських засобів у східній медицині, “Ніжки Краба” (Пан Се Цзяо) - рослина Інь і проявляється холодною, спокійною енергією.

У щоденному раціоні шен пуер «Пан Се Цзяо» здатний структурно терапевтично вас оздоровити. Кілька чашок пуеру в день призводять до балансу артеріальний тиск, знижує рівень цукру, знімає біль в суглобах, видаляє флегму (слиз) і очищає легені.

Смак пуеру «Пан Се Цзяо» здивує легким, прохолодним евкаліптовим смаком, багатогранним квітковим ароматом, тривалим післясмаком і чайним ефектом розслабленого тіла та сконцентрованого розуму.

Купаж шена складається з весняного листа пуерних дерев Гу Шу і Пан Се Цзяо в співвідношенні 3 до 1. Пуер щільно спресований в десятки шарів і розкривається стриманим ароматом весняного лугу.

Шен «Пан Се Цзяо» при заварюванні розкривається оливковим кольором на тлі прохолодного ментолового аромату. Чай гармонійно і збалансовано розкривається упродовж 7-8 проливів і порадує стійким, тривалим ментоловим смаком на губах і в горлі.

Як заварювати

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 85-95 ° С

Яка температура?

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 85-95 ° С

Порція чаю 6-10 грам

Яка порція?

Порція чаю 6-10 грам

Час одного протоки (заварки) 5-25 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Скільки часу заварювати?

Час одного протоки (заварки) 5-25 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває чай, його пити не потрібно

Як багато разів?

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває чай, його пити не потрібно

Відгуки покупців: 2(Середня оцінка: 5)

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Надзвичайно:5

Брал на пробу, пожалел, что не взял больше, хороший чай. Хотя и молодой шен, но без особой горечи, если не передерживать. Хорошо тонизирует

Надзвичайно:5

Аромат то ча - пуер з морською капустою, менше - сіна, свіжого листя тютюну, деревію. Смак нагадує польовий хвощ + зелений пуер. Схожий на "Журавля та сосну", однак легший. Після фіз. активності при застуді, втомі допомагає відновитися.

Перейти на всі товари категорії

Чай Пуер

Тип

Ціна

0грн

Немає в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon

Приймаємо до сплати: