Чай Шен Пуер «Душа високогір'я Менхай» (深山普洱)

Чай Шен Пуер «Душа високогір'я Менхай» (深山普洱)

Код товару:693

Закінчується

Новинка

Вибір ДАО

Ексклюзивний

SML00169.jpg
SML00156.jpg
SML00165.jpg
SML00173.jpg

Тип

Ціна

250грн

Є в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Бадьорість

7

Смак

9

Післясмак

8

Імунітет

6

Характеристики

Рік врожаю

2018

Регіон

Юньнань, округ Мэнхай

Опис

  • Висушений на сонці постферментований зелений чай вищого гатунку з великих листів з вікових чайних дерев з гірських плантацій.
  • Підкатегорія: Шен Пуер неповної ферментації, спресований в невеликі таблетки.
  • Походження: Китай, округ Менхай, провінція Юньнань, Сишуанбаньна, автономний округ Лао.
  • Весняний збір 2018 року.
  • Пресовані чайні таблетки масою 8 г, загорнуті окремо в папір, в коробці 10 шт.

З давніх-давен сорти чаю Пуер вирощувалися на півдні Китаю в провінції Юньнань - справжньому раю для дикорослих чайних дерев. Працьовиті майстри протягом сотень років вдосконалювали технології сушки і ферментації. Пресовані чайні диски Пуер, що стали аналогом золотих монет, експортувалися з Юньнані в Тибет ще за часів династії Тан (618-907) - поряд з шовком і тонкою дорогоцінною порцеляною. Шен Пуер - постферментований чай, тобто листя проходять процес ферментації за участю особливих штамів бактерій після сушки і скручування, в результаті чого тьмяніє і набуває багатий відтінками букет. Цей процес дозволяє Пуеру з віком покращувати смаковий профіль, як це відбувається з витриманими винами або сирами. Чай Шен Пуер «Душа високогір'я Менхай» виготовляється з великого зрілого листя рослини Camellia Sinensis, сортової різновиди Dayeh. Це стародавні дерева у віці від 500 до 1000 років. Завдяки м'якому клімату листя можна збирати круглий рік, але кращий час для збору врожаю - середина весни.

Ідеальні для Пуеру умови і фактори навколишнього середовища високогір'я сприяють накопиченню в листі різних ароматичних речовин, що дають разюче багатство смакових обертонів. Пресовані таблетки Шен Пуер «Душа високогір'я Менхай» в сухому вигляді пахнуть ніжно і тонко - травами і квітами, з легкими відтінками прянощів. Листові пластини великі, скручені з добре помітними тонкими ворсинками. Настій яскравий, золотисто-янтарного кольору.

Заварювання проливами (серія коротких експозицій) або в чайнику з ісинської кераміки або скляному гунфу дозволяє розкритися благородному букету Шен Пуер. Квіткова палітра набуває бархатистості і глибини: жасмин, яблуневий цвіт, біла лілія, лугове весняне різнотрав'я, шовковиста терпкість меду, Наступні проливи або настоювання розкривають фруктові, мускатні і торф'яні обертони. Післясмак гладкий, довгий, солодкий і пестить смакові рецептори - прянощі, квіти, шовк на весняному повітрі ...

Шен Пуер благотворно впливає на весь організм комплексно: тонізує серце і судини, покращує роботу нирок, прибирає набряки, відновлює імунітет, нормалізує метаболізм і масу тіла і знижує холестерин. Ідеальний як антистрес. Дія пояснюється високою концентрацією цілющих біологічно активних молекул: амінокислоти, антиоксиданти, теїн, кофеїн.

Настій Пуер діє м'яко і впевнено, підтримуючи протягом доби як вірний друг і союзник - вранці тонізує і дає бадьорість, в активні робочі години бореться з втомою, допомагає сконцентруватися, додає енергії, ввечері знімає напругу після важкого дня і дарує медитативний настрій, але пити свіжі перші настої безпосередньо перед сном – може завадити засинанню.

Як заварювати

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 85-95 ° С

Яка температура?

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 85-95 ° С

Порція чаю 6-10 грам

Яка порція?

Порція чаю 6-10 грам

Час одного протоки (заварки) 5-25 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Скільки часу заварювати?

Час одного протоки (заварки) 5-25 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває чай, його пити не потрібно

Як багато разів?

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває чай, його пити не потрібно

Відгуки покупців: 5(Середня оцінка: 4.56)

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Відмінно:4

За смаком ближче до традиційних зелених чаїв - трав'яний із ледь помітними квітковими нотками приємним бархатистим посмаком. Мені краще зайшла чайна церемонія із медом - зігрітися, оговтатися після довгого тижня та набратися енергії для вихідного дня.

Надзвичайно:4.8

Первый раз пробовал шэн пуэр, интересный вкус

Надзвичайно:4.8

Легкий, вполне традиционный шен - в аромате и вкусе доминируют травы, насыщенность вкуса растет с проливами, а вместе с ней и терпкость, легкая кислинка. Чайный эффект - штука индивидуальная, но меня лично очень бодрит, как и большинство шенов

Надзвичайно:4.6

Дуже класний, квітковий смак, після смак яскравий, денний чай

Надзвичайно:4.6

Сильно тонізує та розслабляє водночас. В стані спокою пульс виріс. Смак досить приємний, свіжий. Рекомендую.

Перейти на всі товари категорії

Чай Пуер

Тип

Ціна

250грн

Є в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon

Приймаємо до сплати: