грн
Немає в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Бадьорість
7
Смак
8
Післясмак
8
Тепло
7
Характеристики
Рік врожаю
2008
Регіон
Сишуанбаньна, Юньнань
Опис
Розсипний шу пуер дванадцятирічної витримки Дзьоб Павича - чай преміальної якості, виготовлений із сировини дикорослих чайних дерев (Лао Шу 老树) родом з гірського масиву Сішуаньбаньна. Дзьоб Павича - чай, в якому максимально проявляється пуерна мудрість: «Чим старіший, тим смачніший» (越 熟 越 香).
Чайні патріархи провінції Юньнань стверджують, що розсипний пуер має низку переваг перед класичним, пресованим пуером. Ферментація листа в розсипний пуер проходить швидше і ефективніше, а смак чаю з часом має здатність ставати чистішим і об'ємним.
Дзьоб Павича - чайний еталон, який підтверджує мудрість чайних майстрів. Цілісні чаїнки візуально дуже красиві і справді нагадують дзьоб благородного павича. Десять років ферментації подарували чаю глибокий бурштиновий колір з матовою сивиною і об'ємним, мигдальним ароматом.Чайний настій елегантно розкривається глибоким темно рубіновим кольором. Чай гармонійно рівно проявляє витримку і концентрацію протягом 9-10 проливів.
При заварюванні розсипного шу починаєш розуміти тонкі смакові відмінності між пресованим і розсипним пуер ча. Смакова палітра Дзьоба Павича безсумнівно має виразну чайну мелодію Ян Юнь (岩 韵). Мелодія шу пуеру легка, світла і об'ємна. Навіть при інтенсивному, дуже міцному заварюванні смак чаю залишається чистим, глибоким, з делікатною терпкістю, яка моментально трансформується в нектарні обертони.
Крім живого чистого смаку, чай має м'який і дуже глибокий енергетичний потенціал. Як благородний павич розпускає свій веселковий хвіст, так і свідомість після декількох піал цього пуеру стає окриленим і гармонійним феніксом. М'який і плавний енергетичний ефект розсипного шу робить чай ідеальним стимулом підвищеної усвідомленості зранку та джерелом вітамінів і гарного настрою на увесь день.
Остання, проте не менш важлива перевага чаю. Дзьоб Павича має ознаки холодної «Іньської» енергії і не дає інтенсивного відчуття тепла, як інші витримані шу пуери. Пуер ефективно охолоджує і втамовує спрагу в літній день і навіть у тропічну спеку.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 8-15 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно
Відгуки покупців: 1(Середня оцінка: 4.6)
Перейти на всі товари категорії
Чай Пуергрн
Немає в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69