Чай Разсипний 12-ти річний шу пуер Дзьоб Павича

Чай Разсипний 12-ти річний шу пуер Дзьоб Павича

Код товару:305

Продано

PicsArt_03-18-11.53.05.png
PicsArt_03-18-11.49.29.png
DSC04700.JPG

Тип

Ціна

0грн

Немає в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Бадьорість

7

Смак

8

Післясмак

8

Тепло

7

Характеристики

Рік врожаю

2008

Регіон

Сишуанбаньна, Юньнань

Опис

Розсипний шу пуер дванадцятирічної витримки Дзьоб Павича - чай преміальної якості, виготовлений із сировини дикорослих чайних дерев (Лао Шу 老树) родом з гірського масиву Сішуаньбаньна. Дзьоб Павича - чай, в якому максимально проявляється пуерна мудрість: «Чим старіший, тим смачніший» (越 熟 越 香).

Чайні патріархи провінції Юньнань стверджують, що розсипний пуер має низку переваг перед класичним, пресованим пуером. Ферментація листа в розсипний пуер проходить швидше і ефективніше, а смак чаю з часом має здатність ставати чистішим і об'ємним.

Дзьоб Павича - чайний еталон, який підтверджує мудрість чайних майстрів. Цілісні чаїнки візуально дуже красиві і справді нагадують дзьоб благородного павича. Десять років ферментації подарували чаю глибокий бурштиновий колір з матовою сивиною і об'ємним, мигдальним ароматом.Чайний настій елегантно розкривається глибоким темно рубіновим кольором. Чай гармонійно рівно проявляє витримку і концентрацію протягом 9-10 проливів.

При заварюванні розсипного шу починаєш розуміти тонкі смакові відмінності між пресованим і розсипним пуер ча. Смакова палітра Дзьоба Павича безсумнівно має виразну чайну мелодію Ян Юнь (岩 韵). Мелодія шу пуеру легка, світла і об'ємна. Навіть при інтенсивному, дуже міцному заварюванні смак чаю залишається чистим, глибоким, з делікатною терпкістю, яка моментально трансформується в нектарні обертони.

Крім живого чистого смаку, чай має м'який і дуже глибокий енергетичний потенціал. Як благородний павич розпускає свій веселковий хвіст, так і свідомість після декількох піал цього пуеру стає окриленим і гармонійним феніксом. М'який і плавний енергетичний ефект розсипного шу робить чай ідеальним стимулом підвищеної усвідомленості зранку та джерелом вітамінів і гарного настрою на увесь день.

Остання, проте не менш важлива перевага чаю. Дзьоб Павича має ознаки холодної «Іньської» енергії і не дає інтенсивного відчуття тепла, як інші витримані шу пуери. Пуер ефективно охолоджує і втамовує спрагу в літній день і навіть у тропічну спеку.

Як заварювати

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Яка температура?

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Порція чаю 8-15 грам

Яка порція?

Порція чаю 8-15 грам

Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Скільки часу заварювати?

Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно

Як багато разів?

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно

Відгуки покупців: 1(Середня оцінка: 4.6)

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Надзвичайно:4.6

Отличный пуэр. Мягкий вкус даже при крепкой заварке.

Перейти на всі товари категорії

Чай Пуер

Тип

Ціна

0грн

Немає в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon

Приймаємо до сплати: