Тип
Ціна
0грн
Немає в наявності
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Бадьорість
6
Смак
7
Післясмак
6
Тепло
6
Характеристики
Рік врожаю
2017
Регіон
Юньнань, горный регион Дали
Опис
«Нектарний Апельсин» - енергійний шу пуер з емоційним апельсиновим смаком знаменитої чайної компанії Сягуан. «Нектарний Апельсин» вирізнється екстраординарним нектарним смаком, який здивує любителів чайного бренду «Журавель і Сосна».
Шу пуер створений з листя чайних дерев Гу Шу, що родом з гірського району Дали. Екстра якісний чайний лист і цедра бірманського апельсина формують багатогранний, чистий, медовий і збалансований смак. На відміну від більш грубих аналогів шу пуерів з цитрусами, в «Нектарному Апельсині» цедра елегантно підкреслює та доповнює оксамитовий вишуканий смак шу пуеру Сягуан.
«Нектарний Апельсин» порадує помаранчевим, імпресіоністичні кольором заходу сонця і здивує пряним емоційним ароматом. Шу пуер гармонійно розкриває нектарно-апельсиновий смак упродовж 6-7 проливів.
«Нектарний Апельсин» - чай, в якому прекрасно проявлені основні характеристики пуеру екстра класу.
«Цинь 清» - ясність. Смак пуеру чистий, легкий, багатогранний.
«Хо 活» - динамічність. Безліч смакових варіацій: від тропічного бергамота до ялинового ялівцю з мигдалем і шоколадом. Смакова гама жива і залежить від багатьох факторів: чиста і м'яка вода, температура, концентрація і тривалість настою.
«Сян 香» - аромат. «Нектарний Апельсин» захоплює незвичайним запахом і емоційно заряджає енергійним, цитрусовим ароматом з обертонами кардамону і мигдалю.
«Ча Ци 茶 氣» - чайний стан. Дуже енергійний пуер з глибокою концентрацією і відчуттям цілісності. Ідеальний природний стимулятор мозку, тілесного спокою і емоційного балансу.
«Нектарний Апельсин» втілив у собі всі переваги преміального пуеру. Пуер володіє не тільки дивовижним смаком, але і неймовірним, профілактичним потенціалом. Про такий пуер в Китаї говорять: пити щодня, щоб проходити повз аптеки. І зовсім не випадково символ компанії Сягуан - сосна і журавель. Сосна - символ довголіття, а журавель - уособлення безсмертя і посланець між Небом і Землею.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 8-15 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно
Відгуки покупців: 0
Ще ніхто не залишав відгук
Перейти на всі товари категорії
Чай ПуерТип
Ціна
0грн
Немає в наявності
Доставка та оплата
Види чаю