грн
Немає в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Бадьорість
8
Смак
8
Післясмак
7
Тепло
8
Характеристики
Рік врожаю
2010
Регіон
Юньнань, Сишуаньбаньна
Опис
Чайні сади гори Бохай - чудовий розсипний шу пуер з легендарного регіону Сішуаньбаньна. У ньому збалансовано проявлені усі чесноти еталонного пуеру. Лист з екологічно чистого, чайного теруару; традиційна технологія приготування пуеру; шістнадцятирічна ферментація; нектарний смак і глибока енергія Ча Ці (茶 氣).
Збором чаю займаються жителі села Манфейлун, розташованої біля підніжжя гори Бохай. У селі проживає понад 300 сімей етносу дай. Дайці - спадкові чайні майстри, які, понад 700 років займаються виробництвом нектарного і енергійного пуеру.
У районі гори Бохай багато дикорослих чайних дерев Гу Шу (古树) віком 300 і більше років, які ростуть на висоті 1700 метрів. За традицією, дайці виробляють з дерев Гу Шу (古树) шен пуер. А для створення шу пуеру, збирають лист дерев сорту Е Шен Му, які ростуть в чайних садах, висаджених на початку ХХ століття, біля підніжжя гори на висоті 500-900 метрів.
Визначальна особливість садів гори Бохай - чайні дерева ростуть в тісному симбіозі з бергамотом, помаранчею і цитроном. Синергія чайного дерева і тропічних цитрусових надають шу пуеру неповторного, фруктового смаку і аромату. Чайні майстри описують смак шу пуеру з гори Бохай висловом «чун нун вей гань» (味甘 醇浓), котрий дослівно можна перекласти як “терпкий, об'ємний і нектарного-солодкий”.
Зовнішній вигляд пуеру еталонний - весняний лист невеликого розміру, темно-бурштинового кольору зі срібним, матовим відливом. У сухому вигляді чай вирізняється стриманим ароматом сухофруктів, фундука та дикого меду. В процесі заварювання чай гармонійно протягом 7-9 проливів розкривається світло-помаранчевим кольором. Заварений пуер наповнює простір ароматом бергамоту, ялівцю і гіркого шоколаду.
Смакова композиція цього пуеру характерна для чаїв тривалої ферментації. Шістнадцятирічний розсипний пуер порадує цілісним, чистим, м'яким і об'ємним смаком. З першою піалою чай делікатно занурює в чайний стан емоційної гармонії, тілесної легкості і розумового спокою.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 8-15 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно
Відгуки покупців: 9(Середня оцінка: 4.8)
Перейти на всі товари категорії
Чай Пуергрн
Немає в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69