Чай Шу Пуер «Успадкований шматочок Пуер»

Чай Шу Пуер «Успадкований шматочок Пуер»

Код товару:692

Продано

SML00217.jpg
SML00215.jpg
SML00225.jpg
SML00222.jpg

Тип

Ціна

0грн

Немає в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Бадьорість

8

Смак

9

Післясмак

7

Імунітет

7

Характеристики

Рік врожаю

2019

Регіон

Юньнань

Опис

  • Постферментований чай вищого сорту з великих листя і золотистий нирок древніх чайних дерев з гірських плантацій Юньнані.
  • Підкатегорія: витриманий Шу Пуер, спресований в плитки.
  • Походження: Китай, провінція Юньнань, високогір'я Сишуанбаньна.
  • Перший весняний збір 2019 року.
  • Пресовані плитки масою 40 г

Високогір'я провінції Юньнань на півдні Китаю протягом тисячоліть вважаються домівкою особливих дикорослих чайних дерев, вік яких обчислюється століттями. Змінювали один одного на троні імператори, приходили в занепад династії, а широке темно-зелене листя старих чайних дерев Camellia sinensis особливого ендемічного сорту Qiao Mu Dayezhong, шелестіло під гірськими вітрами, набираючи дивовижного аромату і яскравого насиченого смаку.

Шу Пуер - витриманий постферментований чай, тобто листя Маоча (сирого чаю) після сушки і скручування проходить стадію багатоденної мікробіологічної ферментації вологим скиртування під контролем досвідчених чайних майстрів. Листя темніє і набуває насиченого і унікального, багатого відтінками букету з характерним базовим деревним і землисто-торф’яним смаком - глибоким і багатим - без вираженої гіркуватості або терпкості внаслідок зниженою концентрації танінів.

Шу Пуер унікальний вид чаю, смакова палітра якого з віком стає все вишуканішою, його порівнюють з колекційними марочними винами. Традиційно пресований Пуер ставав такою ж значимою частиною сімейного багатства, як золото, шовк, нефрит. Його дарували на весілля і отримували у спадок. Листя в плитці велике, добре помітне, цільне, з вираженими світлими ворсинками і вкрапленнями чайних бруньок. Аромат в сухому вигляді виражений деревно-фруктовий з нотами горіхів і чорносливу.

Настій яскравий, прозорий інтенсивно бурштинового кольору. При заварюванні розкриває своєрідний колоритний смак - солодкий, лісовий, землистий і трав'янистий, з нотами вологого після весняного дощу листя, бархатистою капелюшки молоденького гриба і ледь розгорнутих клейких бруньок. Солодкість сухофруктів з легкими відтінками горіхів і меду. Чай міцно і назавжди завойовує серце гурмана. Післясмак концентрований, тривалий, повний, солодкий. Не втрачається до 15 проливів.

Сприятливу цілющу дію Шу Пуер на організм засновано на високій концентрації цінних біологічно активних речовин: корисні пробіотики, біофлавоноїди, кофеїн, теїн, амінокислоти, антиоксиданти і вітаміни С і В. Він відновлює імунітет і роботу нирок, тонізує серцево-судинну систему, прибирає набряки, очищує дихання, покращує метаболізм і життєву енергію, знижує синтез жирних кислот і «поганого» холестерину низької щільності, а отже, зменшує масу тіла і показники абдомінального жиру. Діє як антистрес.

Настій чаю протягом доби надає благотворну дію - вранці бадьорить, тонізує і дає енергію, вдень допомагає не втратити активність і концентрацію, бореться з втомою, ввечері дарує спокій, релакс і умиротворення. Але ж не варто пити перед самим сном свіжий перший настій.

Як заварювати

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Яка температура?

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Порція чаю 8-15 грам

Яка порція?

Порція чаю 8-15 грам

Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Скільки часу заварювати?

Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно

Як багато разів?

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно

Відгуки покупців: 4(Середня оцінка: 4.75)

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Надзвичайно:5

We want it more!!! When?! Just tell us when!)))

The best thing about You DAO.UA, that everything You do is going forward to make Us (customers) happy, reward Us with bonuses, and always satisfy Our wishes. The price of tea is not more expensive than We all buy in coffee shops (for real), and I don't even start to tell You about the good qualities of Your (tea) leaves. I want to buy for Myself more in advance, wholesale cheaper (right?).

Відмінно:4

Чай сподобався. Я не експерт - це лише другий мій пуер. Але точно кращи за попередній. Смак та аромат приємний. Рекомендую.

Надзвичайно:5

Чай сразу вырвался в мой топ недорогих здешних пуэров (потеснив Маленького француза). Насыщенный аромат после заварки, богатый обволакивающий вкус с фруктовыми нотками

Надзвичайно:5

положили кусочек в подарок. в следующий раз обязательно закажу. очень порадовал. вкус насыщенный и ровный на всех проливах. на свою стоимость 10ь из 10и.рекомендую и чайным пяницам и новичкам)))

Перейти на всі товари категорії

Чай Пуер

Тип

Ціна

0грн

Немає в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon

Приймаємо до сплати: