Топ продажів
Тип
Ціна
875грн
Є в наявності
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Бадьорість
8
Смак
8
Післясмак
7
Тепло
7
Характеристики
Рік врожаю
2015
Регіон
Юньнань, гора Бохай
Опис
Золотий Бутон - енергійний, витриманий шу пуер легендарної гори Бохай. Розшифрований геном Camellia sinensis вказує на те, що екосистема гір Бохай була прабатьківщиною першого чаю на землі.
Гірський масив Бохай перетинає кордон з Бірмою і Лаосом і утворює унікальний 1000 кв. км чайний заповідник з 48.000 теруарів чаю. Саме в горах Бохай приблизно 4 тисячі років тому виникла синергія між людиною і чаєм. Горяни етносу Буланг стали піонерами і хранителями культури чаю.
У наші дні упродовж більше 100 поколінь нащадки чайних візіонерів - дайці і булани зберігають і вдосконалюють унікальні технології виробництва справжнього пуеру. Саме в тропіках гірського району Бохай дослідники Інституту пуеру в кінці ХХ століття виявили найдавніший чайний ліс планети з реліктовими деревами (більше 3,5 тис.) віком 1800 та більше років.
У світі пуеру чай з дерев Гу Шу (古树), створений булангами - еталонний стандарт якості. Чайний лист для шу «Золотий Бутон» росте високо в горах, є морозостійким, вирізняється глибоким смаком і енергією - Ча Ці (茶 氣). Зберегти і зафіксувати в листі чаю гірську енергію Ці допомагає делікатний і довгий прогрів чаю теплом весняного сонця.
Смак шу пуеру «Золотий Бутон» одночасно: важкий і м'який, цілісний і порожній. Миттєва оксамитова терпкість стрімко еволюціонує в тривалу насолоду. Традиційна технологія створення та зберігання пуеру протягом семи років сформували об'ємний, глибокий океанічний смак умамі. Булани високо цінують в пуері делікатний, освіжаючий смак морського бризу і символічно називають такий пуер “Золотим Бутоном”.
Пуер «Золотий Бутон» при систематичному вживанні - еліксир здоров'я і цінне джерело вітамінів (18 з 21), катехінів (18%) і поліфенолів (33%). У пуері високий (4,5%) вміст кофеїну, незважаючи на те, що після семи років ферментації кофеїн починає трансформуватися в алкалоїди, що відповідають за формування серотоніну - гормонально-хімічного елемента щастя, радості і усвідомленості.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 8-15 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно
Відгуки покупців: 3(Середня оцінка: 4.47)
Шарипов Борис
19 січня, 2021
Надзвичайно:5
Кобзин Артём
23 грудня, 2020
Добре:3.4
Савченко Роман
26 січня, 2020
Надзвичайно:5
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Перейти на всі товари категорії
Чай ПуерТип
Ціна
875грн
Є в наявності
Доставка та оплата
Види чаю