1075грн
Є в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Бадьорість
8
Смак
8
Післясмак
7
Тепло
7
Характеристики
Рік врожаю
2015
Регіон
Юньнань, гора Бохай
Опис
Золотий Бутон - енергійний, витриманий шу пуер легендарної гори Бохай. Розшифрований геном Camellia sinensis вказує на те, що екосистема гір Бохай була прабатьківщиною першого чаю на землі.
Гірський масив Бохай перетинає кордон з Бірмою і Лаосом і утворює унікальний 1000 кв. км чайний заповідник з 48.000 теруарів чаю. Саме в горах Бохай приблизно 4 тисячі років тому виникла синергія між людиною і чаєм. Горяни етносу Буланг стали піонерами і хранителями культури чаю.
У наші дні упродовж більше 100 поколінь нащадки чайних візіонерів - дайці і булани зберігають і вдосконалюють унікальні технології виробництва справжнього пуеру. Саме в тропіках гірського району Бохай дослідники Інституту пуеру в кінці ХХ століття виявили найдавніший чайний ліс планети з реліктовими деревами (більше 3,5 тис.) віком 1800 та більше років.
У світі пуеру чай з дерев Гу Шу (古树), створений булангами - еталонний стандарт якості. Чайний лист для шу «Золотий Бутон» росте високо в горах, є морозостійким, вирізняється глибоким смаком і енергією - Ча Ці (茶 氣). Зберегти і зафіксувати в листі чаю гірську енергію Ці допомагає делікатний і довгий прогрів чаю теплом весняного сонця.
Смак шу пуеру «Золотий Бутон» одночасно: важкий і м'який, цілісний і порожній. Миттєва оксамитова терпкість стрімко еволюціонує в тривалу насолоду. Традиційна технологія створення та зберігання пуеру протягом семи років сформували об'ємний, глибокий океанічний смак умамі. Булани високо цінують в пуері делікатний, освіжаючий смак морського бризу і символічно називають такий пуер “Золотим Бутоном”.
Пуер «Золотий Бутон» при систематичному вживанні - еліксир здоров'я і цінне джерело вітамінів (18 з 21), катехінів (18%) і поліфенолів (33%). У пуері високий (4,5%) вміст кофеїну, незважаючи на те, що після семи років ферментації кофеїн починає трансформуватися в алкалоїди, що відповідають за формування серотоніну - гормонально-хімічного елемента щастя, радості і усвідомленості.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 8-15 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно
Відгуки покупців: 6(Середня оцінка: 4.23)
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Перейти на всі товари категорії
Чай Пуер1075грн
Є в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69