грн
Немає в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Бадьорість
8
Смак
8
Післясмак
8
Імунітет
9
Характеристики
Рік врожаю
2012
Регіон
Юньнань
Опис
«Запах камфори» Чжансян Лао Пуер (Zhangxiang Lao Pu'er), Юньнаньський великолистний сорт
«Запах камфори» (Чжансян) - витриманий шу пуер, який виробляють з Юньнаньських великолистних сортів чайного дерева. Протягом багатьох років він привертає увагу досвідчених цінителів і колекціонерів своїм стриманим фруктово-бальзамічним ароматом з нотами осіннього листя.
Цей досить рідкісний рецепт з'явився в 70-х роках минулого століття з розвитком технології прискореної ферментації. Сировину для його виготовлення збирають на високогірних схилах в китайській провінції Юньнань. Використовуються молоді пагони і листя вікових материнських рослин, потужні кореневі системи які заглиблюються далеко в землю, щоб живитися енергією самого життя.
При заварюванні виходить напій насиченого темно-вишневого кольору, що одразу ж приваблює своїм незвичайним багатогранним смаком. З кожним наступним проливом у ньому пробуджуються тонкі горіхові нотки, які навівають думки про рослини екзотичних порід. Багатий і глибокий букет готового чаю містить аромати камфорних смол, дубового моху і вологої деревини.
У чаю неймовірно довгий післясмак і майже відчутна фактура, яку можна простежити на всіх етапах заварювання. Помітна терпкість змінюється легким холодком. За третьою чашкою починає з’являтись кислинка, приходить спокій і почуття захищеності.
Проте цей чай не розслаблює, натомість він дарує рівновагу і спокійну, рішучу впевненість, налаштовуючи на продуктивність і бажання послідовно виконати усі поточні завдання майбутнього дня. Саме тому шу пуер «Запах камфори» ідеальний вранці.
З кожним ковтком він прояснює думки, оновлює сили і допомагає повірити в себе. Крім того, цей чай сприяє виведенню токсинів, зміцнює імунну систему, покращує роботу серця, нирок і печінки, знімає головний біль і допомагає зберегти молодість.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 8-15 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно
Відгуки покупців: 4(Середня оцінка: 4.15)
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Перейти на всі товари категорії
Чай Пуергрн
Немає в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69