Вибір ДАО
Тип
Ціна
4770грн
Є в наявності
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Бадьорість
8
Імунітет
8
Смак
9
Післясмак
8
Характеристики
Рік врожаю
2016
Регіон
горы Иу округа Сишуаньбаньн, Юньнань
Опис
«Золотий Дракон» (金龍) - один з кращих, колекційних пуерів класу Гун Тін (贡茶) провінції Юньнань.
Споглядаючи бурштиновий млин пуеру, інтуїтивно розумієш, що «Золотий Дракон» - ідеальний варіант чайної інвестиції. Через кілька років смако-ароматичний профіль пуеру стане досконалішим, а ціна (як і корисні властивості пуеру) збільшитися в кілька разів. У Піднебесній золотий, весняний пуер екстракласу символічно називають «палацовим», або «Імператорським пуером». У традиційному Китаї саме Гун Тін шанувався понад усе і служив податком для Імператора Піднебесної.
Купаж золотого пуеру складається на 80% з тіпсів чайних дерев Гу Шу (古树) гори Іу, округу Сішуаньбаньна. Для створення ексклюзивного Гун Тіна збирають весняний тіпс і листочок чайних дерев Шен Юнь. Чайні майстри етносу Дай називають Шен Юнь, «чайний дракон», самотнє дерево, що росте в важкодоступних, гірських ущелинах на висоті 1600-1800 м. Розряджене повітря і потужна коренева система рослини - головні чинники появи в «Золотому Драконі» енергійного аромату, нектарного смаку і чайної енергії Ча Ци (茶氣).
Золотий млин моє аристократичний аромат темного шоколаду, кардамону і магнолії. «Золотий Дракон» має глибокий, медовим смак на фоні тривалого і енергійного післясмаку унамі. Секрет формування смаку унамі полягає в фінальному прогріванні чаю в променях тропічного сонця. Сонце насичується золотий тіпс енергією і проявляє в пуер смако-ароматичний патерн кедра, кураги, магнолії і морського бризу.
«Золотий Дракон» розкривається імпресіоністичним, пурпуровим кольором протягом 10-12 проливів. У дебюті пуер виявляє хвойний, деревне смак з обертонами кедрового горіха. У міттельшпілі пуер дивує смаковими варіаціями шоколаду, кардамону і ялівцю на фоні ніжного і делікатного післясмаку унамі на губах і в горлі. Ча Ци (茶氣) пуеру м'яка, плавна і універсальна. З першим ковтком «Золотий Дракон» зігріває тіло, вирівнює емоційний фон і делікатно концертує свідомість.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 8-15 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно
Відгуки покупців: 5(Середня оцінка: 4.56)
Калиниченко Анна
12 січня, 2021
Добре:3
Купила чай на подарок мужу. Коробка, оформление-очень красиво и для подарка - идеально.
Но вкусовые качества полностью разочаровали: очень простой, никакого сложного букета и послевкусия, сколько не заваривай. Запах прелости, запаха ореха/древесины/мёда/и т д - не слышно.
Пінчук Дмитро
03 січня, 2021
Надзвичайно:5
Денис Шипилин
21 грудня, 2020
Надзвичайно:4.8
Прохор Прохор
30 серпня, 2020
Надзвичайно:5
Свирин Валерий
30 січня, 2020
Надзвичайно:5
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Перейти на всі товари категорії
Чай ПуерТип
Ціна
4770грн
Є в наявності
Доставка та оплата
Види чаю