грн
Немає в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Бадьорість
8
Імунітет
8
Смак
9
Післясмак
8
Характеристики
Рік врожаю
2016
Регіон
горы Иу округа Сишуаньбаньн, Юньнань
Опис
«Золотий Дракон» (金龍) - один з кращих, колекційних пуерів класу Гун Тін (贡茶) провінції Юньнань.
Споглядаючи бурштиновий млин пуеру, інтуїтивно розумієш, що «Золотий Дракон» - ідеальний варіант чайної інвестиції. Через кілька років смако-ароматичний профіль пуеру стане досконалішим, а ціна (як і корисні властивості пуеру) збільшитися в кілька разів. У Піднебесній золотий, весняний пуер екстракласу символічно називають «палацовим», або «Імператорським пуером». У традиційному Китаї саме Гун Тін шанувався понад усе і служив податком для Імператора Піднебесної.
Купаж золотого пуеру складається на 80% з тіпсів чайних дерев Гу Шу (古树) гори Іу, округу Сішуаньбаньна. Для створення ексклюзивного Гун Тіна збирають весняний тіпс і листочок чайних дерев Шен Юнь. Чайні майстри етносу Дай називають Шен Юнь, «чайний дракон», самотнє дерево, що росте в важкодоступних, гірських ущелинах на висоті 1600-1800 м. Розряджене повітря і потужна коренева система рослини - головні чинники появи в «Золотому Драконі» енергійного аромату, нектарного смаку і чайної енергії Ча Ци (茶氣).
Золотий млин моє аристократичний аромат темного шоколаду, кардамону і магнолії. «Золотий Дракон» має глибокий, медовим смак на фоні тривалого і енергійного післясмаку унамі. Секрет формування смаку унамі полягає в фінальному прогріванні чаю в променях тропічного сонця. Сонце насичується золотий тіпс енергією і проявляє в пуер смако-ароматичний патерн кедра, кураги, магнолії і морського бризу.
«Золотий Дракон» розкривається імпресіоністичним, пурпуровим кольором протягом 10-12 проливів. У дебюті пуер виявляє хвойний, деревне смак з обертонами кедрового горіха. У міттельшпілі пуер дивує смаковими варіаціями шоколаду, кардамону і ялівцю на фоні ніжного і делікатного післясмаку унамі на губах і в горлі. Ча Ци (茶氣) пуеру м'яка, плавна і універсальна. З першим ковтком «Золотий Дракон» зігріває тіло, вирівнює емоційний фон і делікатно концертує свідомість.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 8-15 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно
Відгуки покупців: 8(Середня оцінка: 4.5)
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Перейти на всі товари категорії
Чай Пуергрн
Немає в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69