Знайдено товарів - 0
Пуер - унікальний чай, провінції Юньнань. Тропічні, ліси і гори провінції Юньнань в дельті річки Меконг, формують мікроклімат - ідеальний для створення чаю пуеру.
Пуер - чай з листя крупно-листових чайних дерев, які ростуть в гірських, тропічних лісах. Листя велике, яскравого, зеленого кольору, з великою кількістю ворсу.
Після збору чайний лист - шацін (первинна сировина) висушують на сонці і готують для створення пуеру шу або шена.
Біохімічний склад і енергетичний ефект пуеру, на порядок вище, ніж у інших чаїв або природних енергетиків. Унікальність і особливість шу і шен пуеру від інших видів чаю, полягає в тому, що пуер, з часом не псується, а стає більш цілющим, смачним і колекційним.
Хто любить пуер, розуміє, що при дегустації будь-якого чаю проявляється недостатність смаку і енергії в порівнянні з шу і шен пуером.
Пуер сформував у народів Шовкового Шляху унікальну і різноманітну чайну культуру.
Чайна церемонія Гунфу Ча (工夫茶), варіння і виварювання, екстрагування чаю, тцампа - тибетський чай з маслом і борошном - тцампа, пряний чай на молоці зі спеціями - масала.
Природа пуеру - баланс енергії Інь / Ян. Пуер - дивовижний і гармонійний напій. Чай, одночасно розслабляє тіло, призводить до балансу емоції і концентрує свідомість.
Китайська Традиційна Медицина вважає пуер лікувальним еліксиром і приписує чаю широкий комплекс цілющих властивостей.
У Китаї пурпурний чай, фіолетовий пуер Цзи Чжуань - рідкісний і ексклюзивний чай. Пуер з витонченим ароматом і нектарного смаком.
Фіолетовий пуер, створюють з листя високогірних, чайних дерев, з високим вмістом антоциана. Саме антоциан наділяє пуер, фіолетовим кольором. Чайні дерева, виробляють антоциан, як захист, від високих доз ультрафіолету в умовах високогір'я.
Антоціан - ефективний антиоксидант. Сучасна фармакологія синтезує антоциан з чорниці (в фіолетовому пуер, в 30 разів більше, антоциана ніж чорниці) та застосовує антиоксидант в ліках для, лікування діабету, поліпшення зору і гармонізації нервової системи.
Я Бао (芽 苞 - бруньки Пуерних дерев. Технологія Я Бао (芽 苞) ріднить пуер з білим чаєм. Після збору Я Бао два тижні по черзі сушать на сонці і в тіні тенту. Лаконічна технологія і мінімальна ферментація максимально зберігають корисні властивості Я Бао з витонченим смаком і ароматом.
Чагао - екстракт пуеру, унікальний і інноваційний чай, створений за технологією низькотемпературної екстракції.
Смола пуеру володіє нектарним, тонким смаком, дивовижною енергією. Китайська медицина, вважає Ча Гао (茶 膏) еліксиром довголіття і ліками від ста хвороб.
Смола пуеру Ча Гао (茶 膏) - гранична точка розвитку тисячолітньої, чайної культури Китаю.
Смола пуеру низькотемпературної екстракції - інноваційна технологія виробництва, яка максимально зберігає біохімічні властивості чаю.
Низькотемпературна екстракція, не ставить під чайний лист впливу високої температури. Процес екстракції Ча Гао (茶 膏), до концентрації 5-15% відбувається протягом трьох місяців, при температурі 45-55 градусів.
Смола пуеру дивує унікальним хімічним складом. Ча Гао складається на 55% з полісахаридів і амінокислот, на 35% з алкалоїдів і 10% з кофеїну. Ча Гао розчиняється в воді чистим світлим настоєм.
Пуер з високим вмістом золотого тіпса, в Китаї називають «імператорським пуером». Слава пуеру в Китаї досягла максимального світанку при династії Цин. Пуер «Гун Тін (贡 茶)», в дану епоху володів статусом Імператорського чаю і поставлявся в якості податку Імператору і вищим чиновникам китайської імперії.