Категорії та фільтри

За рейтингом

star
star
star
star
star
star
star
star
star
star
star
star
star
star
star

За параметрами

За ціною

50 грн

4770 грн

Знайдено товарів - 33

Сортувати:

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Тип

Ціна

Показувати товарів на сторінці:

Унікальний Пуер

Пуер - унікальний чай, провінції Юньнань. Тропічні, ліси і гори провінції Юньнань в дельті річки Меконг, формують мікроклімат - ідеальний для створення чаю пуеру.

Пуер - чай з листя крупно-листових чайних дерев, які ростуть в гірських, тропічних лісах. Листя велике, яскравого, зеленого кольору, з великою кількістю ворсу.

Після збору чайний лист - шацін (первинна сировина) висушують на сонці і готують для створення пуеру шу або шена.

эффект пуэра

Біохімічний склад і енергетичний ефект пуеру, на порядок вище, ніж у інших чаїв або природних енергетиків. Унікальність і особливість шу і шен пуеру від інших видів чаю, полягає в тому, що пуер, з часом не псується, а стає більш цілющим, смачним і колекційним.

Імпровізація і багатогранність вживання пуеру

Хто любить пуер, розуміє, що при дегустації будь-якого чаю проявляється недостатність смаку і енергії в порівнянні з шу і шен пуером.

пуэр

Пуер сформував у народів Шовкового Шляху унікальну і різноманітну чайну культуру.

Чайна церемонія Гунфу Ча (工夫茶), варіння і виварювання, екстрагування чаю, тцампа - тибетський чай з маслом і борошном - тцампа, пряний чай на молоці зі спеціями - масала.

Природа пуеру - баланс енергії Інь / Ян. Пуер - дивовижний і гармонійний напій. Чай, одночасно розслабляє тіло, призводить до балансу емоції і концентрує свідомість.

Китайська Традиційна Медицина вважає пуер лікувальним еліксиром і приписує чаю широкий комплекс цілющих властивостей.

  • Пуер розщеплює жири, стимулює травлення, призводить вага в баланс.
  • Пуер розщеплює холестерин, виводить з організму молочну кислоту.
  • Пуер призупиняє зростання онкології і старіння організму.
  • Пуер гармонізує артеріальний тиск, усуває аритмію і ішемічну хворобу серця.
  • Пуер стимулює детоксикацію організму. Призводить організм в баланс після алкогольних або наркотичних отруєнь.

употребление пуэра

Унікальні пуери

Фіолетовий пуер (紫 凤)

Фиолетовый пуэр

У Китаї пурпурний чай, фіолетовий пуер Цзи Чжуань - рідкісний і ексклюзивний чай. Пуер з витонченим ароматом і нектарного смаком.

Фіолетовий пуер, створюють з листя високогірних, чайних дерев, з високим вмістом антоциана. Саме антоциан наділяє пуер, фіолетовим кольором. Чайні дерева, виробляють антоциан, як захист, від високих доз ультрафіолету в умовах високогір'я.

Антоціан - ефективний антиоксидант. Сучасна фармакологія синтезує антоциан з чорниці (в фіолетовому пуер, в 30 разів більше, антоциана ніж чорниці) та застосовує антиоксидант в ліках для, лікування діабету, поліпшення зору і гармонізації нервової системи.

Я Бао (芽 苞)

чай Я Бао

Я Бао (芽 苞 - бруньки Пуерних дерев. Технологія Я Бао (芽 苞) ріднить пуер з білим чаєм. Після збору Я Бао два тижні по черзі сушать на сонці і в тіні тенту. Лаконічна технологія і мінімальна ферментація максимально зберігають корисні властивості Я Бао з витонченим смаком і ароматом.

Смола пуеру. Ча Гао (茶 膏)

Смола пуэра. Ча Гао

Чагао - екстракт пуеру, унікальний і інноваційний чай, створений за технологією низькотемпературної екстракції.

Смола пуеру володіє нектарним, тонким смаком, дивовижною енергією. Китайська медицина, вважає Ча Гао (茶 膏) еліксиром довголіття і ліками від ста хвороб.

Смола пуеру Ча Гао (茶 膏) - гранична точка розвитку тисячолітньої, чайної культури Китаю.

Смола пуеру низькотемпературної екстракції - інноваційна технологія виробництва, яка максимально зберігає біохімічні властивості чаю.

Низькотемпературна екстракція, не ставить під чайний лист впливу високої температури. Процес екстракції Ча Гао (茶 膏), до концентрації 5-15% відбувається протягом трьох місяців, при температурі 45-55 градусів.

Смола пуеру дивує унікальним хімічним складом. Ча Гао складається на 55% з полісахаридів і амінокислот, на 35% з алкалоїдів і 10% з кофеїну. Ча Гао розчиняється в воді чистим світлим настоєм.

Гун Тін (贡 茶)

Гун Тин Пуер з високим вмістом золотого тіпса, в Китаї називають «імператорським пуером». Слава пуеру в Китаї досягла максимального світанку при династії Цин. Пуер «Гун Тін (贡 茶)», в дану епоху володів статусом Імператорського чаю і поставлявся в якості податку Імператору і вищим чиновникам китайської імперії.

facebook icon
instagram icon
telegram icon

Приймаємо до сплати: