Тип
Ціна
0грн
Немає в наявності
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Бадьорість
8
Імунітет
7
Смак
9
Післясмак
8
Характеристики
Рік врожаю
2015
Регіон
Юньнань
Опис
Чай, природного пресування у вигляді невеликих щільних зерняток довільної форми і майже чорного кольору, їх називають «чайні голови», «камені», вага одного «камінчика» 1-3г.
Шу Пуер Сунь Інь Цзи «Розсипи срібла» або «Бите срібло» не часто зустрічається на ринку, вшанований поціновувачами, його звуть «душею чаю». У Китаї відоме прислів'я «Той, хто говорить, що розуміє Пуер та не пив Лао Ча Тоу, сам себе обманює». «Розсипи срібла» - категорія високосортного витриманого чаю Шу Пуер з бруньок і листя старих прямоствольних чайних дерев, що вироблений за особливою технологією. Маленькі темні «чайні камені» виглядають, як ніби над ними попрацювала сама природа, древні стихійні сили ... В якійсь мірі так і є.
В процесі ферментації Пуер у вологих скиртах, чайне листя в глибині нагрівається і виділяє пектин. При періодичному ворушінні для аерації він склеює, спікає деякі ніжні листочки, поступово формуючи тверді гранули різної форми і розміру. Згодом текстура стає більш щільною. «Розсипи срібла» - середня за величиною фракція «чайних камінчиків». Складність процесу лімітує вихід дорогоцінних «розсипів срібла». З однієї тони чаю-сирцю (Маочі) - лише 10-20 кг, тому вони настільки цінні. Китайці кажуть про це чаї: «Срібні розсипи дорожче золота». І не дарма. Колись за часів Великого Шовкового шляху торговці використовували Пуер замість монет. А зараз можна без зусиль насолодитися неповторним багатогранним букетом.
Для здоров'я несе безперечну користь: багатий пробіотиками, ароматичними компонентами, поліфенолами, теїном. Гарний для системи травлення, запобігає хворобам серця, діабету. Має антибактеріальну та протизапальну дію. Нормалізує обмін речовин. Прекрасний у будь-яку годину дня: вранці дарує бадьорість і енергію, в полудень - гарний настрій і концентрацію думок, на заході заспокоїть і умиротворить.
Завдяки щільності пресування аромат чаю стійкий і не втрачається при багаторазовому заварюванні. Час взаємодії чаю з водою більш тривалий. При заварюванні гранули ледь збільшуються в обсязі, не розпадаються. Рекомендується заварювати в чайнику з пористої ісинської кераміки або в гайванях багаторазовим проливом.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 8-15 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно
Відгуки покупців: 7(Середня оцінка: 4.71)
головы пробовал впервые. понравились очень, яркий грибной вкус который присутствует на всех проливах.попробовать точно стоит, многим понравится!!!
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Перейти на всі товари категорії
Чай ПуерТип
Ціна
0грн
Немає в наявності
Доставка та оплата
Види чаю