Елітні «Старі чайні голови» Лао Ча Тоу

Елітні «Старі чайні голови» Лао Ча Тоу

Код товару:671

Продано

SML00201.jpg
SML00198.jpg
SML00204.jpg
SML00212.jpg

Тип

Ціна

0грн

Немає в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Бадьорість

8

Імунітет

7

Смак

9

Післясмак

8

Характеристики

Рік врожаю

2015

Регіон

Юньнань

Опис

Елітний Шу Пуер Сунь Інь Цзи «Розсипи срібла» (碎 银子) з групи Лао Ча Тоу «Старі чайні голови» (老 茶 头)

Чай, природного пресування у вигляді невеликих щільних зерняток довільної форми і майже чорного кольору, їх називають «чайні голови», «камені», вага одного «камінчика» 1-3г.

Шу Пуер Сунь Інь Цзи «Розсипи срібла» або «Бите срібло» не часто зустрічається на ринку, вшанований поціновувачами, його звуть «душею чаю». У Китаї відоме прислів'я «Той, хто говорить, що розуміє Пуер та не пив Лао Ча Тоу, сам себе обманює». «Розсипи срібла» - категорія високосортного витриманого чаю Шу Пуер з бруньок і листя старих прямоствольних чайних дерев, що вироблений за особливою технологією. Маленькі темні «чайні камені» виглядають, як ніби над ними попрацювала сама природа, древні стихійні сили ... В якійсь мірі так і є.

В процесі ферментації Пуер у вологих скиртах, чайне листя в глибині нагрівається і виділяє пектин. При періодичному ворушінні для аерації він склеює, спікає деякі ніжні листочки, поступово формуючи тверді гранули різної форми і розміру. Згодом текстура стає більш щільною. «Розсипи срібла» - середня за величиною фракція «чайних камінчиків». Складність процесу лімітує вихід дорогоцінних «розсипів срібла». З однієї тони чаю-сирцю (Маочі) - лише 10-20 кг, тому вони настільки цінні. Китайці кажуть про це чаї: «Срібні розсипи дорожче золота». І не дарма. Колись за часів Великого Шовкового шляху торговці використовували Пуер замість монет. А зараз можна без зусиль насолодитися неповторним багатогранним букетом.

  • Аромат сухих гранул стриманий, класичний для Шу пуер, з явною Ченьюнь - мелодією давнини - прянощі і відтінки клейкого рису номи, з легкою ноткою сухофруктів, копченості та патоки.
  • Настій яскравий, чистий, червонуватий, глибокого коньячного кольору.
  • Смакова палітра насичена, політональні, зріла. На перший план виходять виражені глибокі землисті, деревні і грибні тони, характерні для Пуерів, чарівна щільна солодкість, відтінки смаженого кеш’ю і ноти клейкого рису. Їм вторить легкий восковий аромат з медвяною терпкістю. Чорнослив, кориця, вологий рисовий папір сюань. Акварельна ніжність післясмаку - округлого, шовковистого, солодкуватого, з пряними і димними нотами.

Для здоров'я несе безперечну користь: багатий пробіотиками, ароматичними компонентами, поліфенолами, теїном. Гарний для системи травлення, запобігає хворобам серця, діабету. Має антибактеріальну та протизапальну дію. Нормалізує обмін речовин. Прекрасний у будь-яку годину дня: вранці дарує бадьорість і енергію, в полудень - гарний настрій і концентрацію думок, на заході заспокоїть і умиротворить.

Завдяки щільності пресування аромат чаю стійкий і не втрачається при багаторазовому заварюванні. Час взаємодії чаю з водою більш тривалий. При заварюванні гранули ледь збільшуються в обсязі, не розпадаються. Рекомендується заварювати в чайнику з пористої ісинської кераміки або в гайванях багаторазовим проливом.

Як заварювати

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Яка температура?

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Порція чаю 8-15 грам

Яка порція?

Порція чаю 8-15 грам

Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Скільки часу заварювати?

Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно

Як багато разів?

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно

Відгуки покупців: 7(Середня оцінка: 4.71)

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Надзвичайно:5

Приятное рисовое послевкусие, заваривается очень быстро.

Надзвичайно:5

Дуже цікавий смак. Жалко що закінчився. Чекаю на появу. Рекомендую

Відмінно:4

очень сильно похоже на мой любимый рисовый пуэр,очень мягкий вкус благородный,пожалуй эти головы больше всего роскрывают вкус пуэра)

Надзвичайно:5

головы пробовал впервые. понравились очень, яркий грибной вкус который присутствует на всех проливах.попробовать точно стоит, многим понравится!!!

Відмінно:4.2

Вкусный чай, но пуэрные камни - Голова Дракона Лао Ча Тоу будут все-таки получше.

Надзвичайно:5

Это что-то новое в серии Пауэр) запах сушеных грибов, жареный кешью)) очень вкусный, в коллекцию однозначно !!!

Надзвичайно:4.8

Дороговат, но на праздник - самое то, что оправдает ожидания. Вкус и качество не обычны, как для пуэров, но точно завораживают послевкусием и длительными проливами. Чем-то похож на смолу пуэра.

Перейти на всі товари категорії

Чай Пуер

Тип

Ціна

0грн

Немає в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon

Приймаємо до сплати: