грн
Немає в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Бадьорість
7
Смак
8
Післясмак
7
Тепло
8
Характеристики
Рік врожаю
2008
Регіон
Юньнань
Опис
Голова дракона Лао Ча Тоу (老茶头) – особливий та унікальный чай в родині пуерів. Лао Ча Тоу – це старі пуерні голови – особливий продукт ферментації пуеру. Під час вологого скиртування (во дуй) чайний лист ферментують у величезних чайних котлах, на дні яких під великим тиск утворюються пуерні камені, або грудочки – це і є Лао Ча Тоу.
Голова дракона Лао Ча Тоу 10-ти річної ферментації – чай найвищої якості і еталон смаку. Він виготовлений з весняного купажу чайного листя, зібраного в селі Бака гірського району Менку, в заповіднику диких пуерних дерев на висоті 1600 м. Високоякісна сировина і унікальний процес ферментації витворили глибокий смак і оригінальний чайний ефект пуеру.
Пуерні «голови дракона» зачаровують своїм виглядом. Маленькі пуерні гранули щільно спресовані. Матова сріблястість кольору каменів говорить про високу якість сировини і свідчить про багаторічну ферментацію. У сухому вигляді пуерний камінь практично не має аромату. Під час заварювання «голови дракона» розкриваються шляхетним, але стриманим ароматом сухофруктів і ялівцю.
Настій Лао Ча Тоу – світлий, бурштиновий і чистий. Пуерні гранули розкриваються легким нектарним смаком. Гіркуватість відсутня. З кожним заварюванням проявляються нові грані смаку чаю. Смакова гама пуеру виграє нотками шоколаду, мигдалю, прополісу. Щільне пресування «Голови Дракона» дозволяє гармонійно і рівно заварювати чай методом Пін Ча до 12 разів. Чайний стан Ча Ці (茶 氣) приходить миттєво. Енергетичний ефект плавний (без підриву й збурення), глибокий, тривалий.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 8-15 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно
Відгуки покупців: 4(Середня оцінка: 4.5)
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Перейти на всі товари категорії
Чай Пуергрн
Немає в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69