Каміння пуеру «Голова дракона Лао Ча Тоу»

Каміння пуеру «Голова дракона Лао Ча Тоу»

Код товару:204
_DSC0510.JPG
_DSC0497.JPG
_DSC0503.JPG

Тип

Ціна

815грн

Є в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Бадьорість

7

Смак

8

Післясмак

7

Тепло

8

Характеристики

Рік врожаю

2008

Регіон

Юньнань

Опис

Голова дракона Лао Ча Тоу (老茶头) – особливий та унікальный чай в родині пуерів. Лао Ча Тоу – це старі пуерні голови – особливий продукт ферментації пуеру. Під час вологого скиртування (во дуй) чайний лист ферментують у величезних чайних котлах, на дні яких під великим тиск утворюються пуерні камені, або грудочки – це і є Лао Ча Тоу.

Голова дракона Лао Ча Тоу 10-ти річної ферментації – чай найвищої якості і еталон смаку. Він виготовлений з весняного купажу чайного листя, зібраного в селі Бака гірського району Менку, в заповіднику диких пуерних дерев на висоті 1600 м. Високоякісна сировина і унікальний процес ферментації витворили глибокий смак і оригінальний чайний ефект пуеру.

Пуерні «голови дракона» зачаровують своїм виглядом. Маленькі пуерні гранули щільно спресовані. Матова сріблястість кольору каменів говорить про високу якість сировини і свідчить про багаторічну ферментацію. У сухому вигляді пуерний камінь практично не має аромату. Під час заварювання «голови дракона» розкриваються шляхетним, але стриманим ароматом сухофруктів і ялівцю.

Настій Лао Ча Тоу – світлий, бурштиновий і чистий. Пуерні гранули розкриваються легким нектарним смаком. Гіркуватість відсутня. З кожним заварюванням проявляються нові грані смаку чаю. Смакова гама пуеру виграє нотками шоколаду, мигдалю, прополісу. Щільне пресування «Голови Дракона» дозволяє гармонійно і рівно заварювати чай методом Пін Ча до 12 разів. Чайний стан Ча Ці (茶 氣) приходить миттєво. Енергетичний ефект плавний (без підриву й збурення), глибокий, тривалий.

Як заварювати

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Яка температура?

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Порція чаю 8-15 грам

Яка порція?

Порція чаю 8-15 грам

Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Скільки часу заварювати?

Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно

Як багато разів?

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно

Відгуки покупців: 4(Середня оцінка: 4.5)

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Відмінно:3.6

Хорошие камни,пьется мягко как нектар,плавный умиротворяющий эффект,очень плотно и ровно насыщают.

Надзвичайно:5

Самый вкусный чай, который я заказывала тут. Поставила бы 100 баллов :)

Відмінно:4.4

Цей чай мені порадив друг. Вперше купував такий чай, так ось. Дуже висока якість, присутній аромат сухофрактов.

Надзвичайно:5

Головы как по мне это самые превосходные пуэры ,они вкусные пьются как нектар или напиток Богов

Перейти на всі товари категорії

Чай Пуер

Тип

Ціна

815грн

Є в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon

Приймаємо до сплати: