Пуерні Камені - Рисовий Тайпен

Пуерні Камені - Рисовий Тайпен

Код товару:499

Продано

_DSC5333.JPG
_DSC5336.JPG

Тип

Ціна

0грн

Немає в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Бадьорість

7

Смак

8

Післясмак

7

Характеристики

Рік врожаю

2008

Регіон

Юньнань

Опис

«Рисовий Тайпен» - пуерні камені (Лао Ча Тоу / 老 茶 头) з маслом паростків рису здивує любителів чаю м'яким, аристократичним і неповторним смаком.

Камені пуеру завоювали повагу і любов у цінителів пуеру м'яким енергетичним ефектом і самобутнім нектарним смаком. Еталонна солодкість Лао Ча Тоу виникає за рахунок полісахариду пектину. Під час вологого скиртування (у Дуй), чайний лист ферментують, в величезних чайних котлах, на дні яких, під великим тиск утворюються пуерні камені.

«Рисовий Тайпен» - ексклюзивний чай. На фінальному етапі виробництва пуерні камені просочують маслом молодих паростків рису, завдяки якому пуер набуває унікальні корисні властивості і дивовижний смак. Гранули «рисового Тайпену» в сухому вигляді мають тонким ароматом камфори, меду і рису. Щільна пресування гранул дозволяє плавно і рівномірно заварювати «Рисовий Тайпен» методом Пін Ча більш 12ти раз.

«Рисовий Тайпен» розкривається нектарним м'яким смаком, проте чай дивує аристократичним присмаком рису на губах і в горлі. З першим ковтком Рисовий Тайпен зачаровує рисовою мелодією смаку і м'яким Пуерним ефектом тілесної легкості і ментальної концентрації. Пуерні Камені «Рисовий Тайпен» - ідеальний чай для медитативної чайної церемонії з ісинським чайником на самоті або в компанії близьких друзів. Унікальний медовий смак з мелодією рису гідно оцінять любителі, експерти і новачки китайської чайної культури.

Як заварювати

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Яка температура?

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Порція чаю 8-15 грам

Яка порція?

Порція чаю 8-15 грам

Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Скільки часу заварювати?

Час одного протоки (заварки) 5-40 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно

Як багато разів?

Пити протоками 6-9 разів; перший протоку промиває і розкриває пуер, його пити не потрібно

Відгуки покупців: 2(Середня оцінка: 4.7)

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Відмінно:4.4

для лобителей рисового пуэра это будет находкой !

если в пуэре рисовое послевкусие на фоне вкуса пуэра то в камнях только ярко выраженый вкус и послевкусие сладкого риса нежного...

Супер!

можно настаивать до 3 мин 90градусов дял полноты)

Надзвичайно:5

Очень классный вкус и аромат -терпковатый бархатный ,и проясняет он прекрасно

Перейти на всі товари категорії

Чай Пуер

Тип

Ціна

0грн

Немає в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon

Приймаємо до сплати: