Продано
Тип
Ціна
0грн
Немає в наявності
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Смак
8
Післясмак
8
Імунітет
7
Обмін речовин
7
Характеристики
Рік врожаю
весна 2019
Регіон
остров Тайвань
Опис
Формоза Алішань Улун (阿里山 乌龙) - візитна картка чайної культури Тайваню. Унікальний екологічно чистий регіон, інноваційні технології та творчий підхід чайних майстрів - три основні чинники, які зробили Алішань улун наймоднішим і особливо затребуваним чаєм у світі.
Одним з головних секретів благородного смаку Алішань улуна є його аристократичне походження. Алішань - один з найбільш високогірних регіонів світу. Чайні сади розташовані на висоті 1500-1700 м в ідеальній кліматичній зоні для вирощування чаю. Протягом року в горах Алішань стабільний і рівний клімат, завдяки чому улун набуває унікального смаку і аромату. Вранці рясні тумани, вдень спекотне сонце, а вночі - прохолода океанського бризу.
Формоза Алішань Улун має 35% ферментацією. Чайні перлини бурштинового кольору, щільно скручені і випромінюють фруктово-ягідний аромат. Улун наділений глибоким, фруктово-ягідним смаком, з довгим, нектарним післясмаком. М'який смак улуна моментально вводить в глибокий чайний стан. Алішань розслабляє тіло, усуває емоційне занепокоєння і зосереджує розум. Вранці чай м'яко пробуджує, вдень охолоджує і додає сил, а ввечері чудово розслабляє.
Чай з Алішань - цінне джерело вітамінів і мікроелементів. Улун при систематичному вживанні структурно і цілісно впливає на здоров'я. Алішань стабілізує серцево-судинну систему, м'яко корегує вагу і заспокоює центральну нервову систему. Завдяки своїм цілющим властивостям, Алішань улун незмінний супутник під час йоги, корекції ваги або детоксу.
Ціна Алішаньского улуна значно перевищує китайські аналоги. Головним фактором ціноутворення тайванського улуна є: глобальний попит, трудомісткий процес ручного збору листя та екологічна чистота чайних садів Алішанскіх гір.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 5-8 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 20-120 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів
Відгуки покупців: 5(Середня оцінка: 4.32)
Нескардеев Илья
31 липня, 2020
Надзвичайно:5
Tuary Obi
10 березня, 2020
Відмінно:4
Алёшина Анастасия Александровна
20 грудня, 2019
Надзвичайно:5
Дрига Артем Евгеньевич
22 січня, 2018
Відмінно:3.6
Седов Илья Андреевич
04 березня, 2018
Відмінно:4
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Перейти на всі товари категорії
Чай УлунТип
Ціна
0грн
Немає в наявності
Доставка та оплата
Види чаю