Тайванський вершковий Чай улун «Цзінь Сюань»

Тайванський вершковий Чай улун «Цзінь Сюань»

Код товару:680
Продано
SML00070.jpg
SML00062.jpg
ТипЦіна

грн

Немає в наявності

Відправити на ЗСУ


Придбай чай для ЗСУ

Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Смак

9

Післясмак

8

Аромат

7

Імунітет

6

Характеристики

Рік врожаю

2020

Регіон

остров Тайвань

Опис

Тайванський вершковий улун «Цзінь Сюань» (Alishan Jinxuan Oolong) з високогір'я Алішань

  • Класичний напівферментований (менше 50% ферментації) улун ручної скрутки, зібраний на висогірних плантаціях Алішань.
  • Підкатегорія: молочний - насичений «вершковий» - улун, природної ароматизації.
  • Походження: Тайвань, терруар високогір'я Алішань.
  • 2020 рік, листопадовий збір, т.зв. «Зимовий» чай.
  • 150 г

Виготовляється з повністю розвинутого соковитого листя деревоподібних чайних кущів певного сорту. Кращі, і до них відноситься «Цзінь Сюань», отримують від так званих «материнських кущів», оригінальних сортових родоначальників. Високогірні сорти - еліта.

Клімат високогір'я з його ідеальним для чаю поєднанням високої туманною вологості, багатих ґрунтів і працьовитісті чайних майстрів концентрує в чайному листі максимум цінних смако-ароматичних речовин. А особливості ферментації улунів роблять для «Цзінь Сюань» те, що різець ювеліра для знайденого серед курній породи алмазу - створюють справжній шедевр надзвичайного дорогоцінного смаку. Діамант серед улунів.

Зібране листя злегка пров'ялюють на сонці і складають в бамбукові кошики в тінь, так йде ферментація. Принциповий момент для улунів - погодинне акуратне перемішування і розминка, при цьому зберігають цілісність кожного листячка. Це призводить до нерівномірності окислення - більше біля краю листової пластини. Потім ферментацію гальмують нагріванням, листя сушать при 300 ° C в дві стадії: спочатку швидко і недовго, потім скручують (елітні сорти вручну), після чого чай досушують остаточно. Улун завжди цільнолистовий, зі збереженою структурою і міцністю, немає ламаного листя, крихти. Листя, що розгортається при заварюванні має характерний темний край.

Сухий чай пахне чудово і ніжно - свіжою м'ятою і карамеллю, ірисками і родзинками, свіжоскошеної травою. Настій прозорий, солом'яно жовтий. При заварюванні тонкий аромат розкривається - шовковистий і гладкий. Центральна гамма - чудова солодкувато вершкова, фруктова, трав'яниста, ніжно-квіткова з повітряної свіжістю, гладкою округлої кремовою текстурою і збалансованим смаковим профілем. Післясмак тривалий багатогранний, трохи ностальгічний - іриски, зелені двері в літо, сонце, що тане в вершково-сліпучій білизні, безтурботні канікули, підтікаючий крізь пальці пломбір і молочний коктейль в гастрономі за рогом...

Улун багатий цінними сполуками з високою біоактивністю: антиоксидантами, Теїном, вітаміном С, ефірними маслами. Знижує холестерин і артеріальний тиск, тонізує судини і серце, бореться з атеросклерозом і метаболічним синдромом, ожирінням, нормалізує метаболізм. знижує навантаження на нирки і печінку. Релакс і антистрес.

Вранці будить м'яко і ненав'язливо, дає позитивну енергію на день, в зеніті ділового дня покращує працездатність і усвідомлену концентрацію, знижує стрес, ввечері дарує спокій, гармонію і медитативний настрій. Краще не пити перед самим сном.

Як заварювати

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Яка температура?

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Порція чаю 5-8 грам

Яка порція?

Порція чаю 5-8 грам

Час одного протоки (заварки) 20-120 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Скільки часу заварювати?

Час одного протоки (заварки) 20-120 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Пити протоками 6-9 разів

Як багато разів?

Пити протоками 6-9 разів

Відгуки покупців: 1(Середня оцінка: 4.7)

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Відмінно:4.4

Для меня это яркое открытие,аромат чистой любви,мягкий обволакивающий эффект с первой пиалки,вкус весны и радости,великолепно!

Перейти на всі товари категорії

Чай Улун
ТипЦіна

грн

Немає в наявності

Відправити на ЗСУ


Придбай чай для ЗСУ

Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon
Приймаємо до сплати: