Тайванський високогірний медовий Чай улун Дун Дін «Крижана вершина» (冻 顶)

Тайванський високогірний медовий Чай улун Дун Дін «Крижана вершина» (冻 顶)

Код товару:686
Продано
SML00086.jpg
SML00076.jpg
ТипЦіна

грн

Немає в наявності

Відправити на ЗСУ


Придбай чай для ЗСУ

Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Смак

9

Післясмак

7

Аромат

7

Імунітет

6

Характеристики

Рік врожаю

2020

Регіон

остров Тайвань

Опис

  • Напівферментований улун преміум-категорії з великого листя дикорослих деревовидних чайних кущів.
  • Підкатегорія: «заморожений чай», зібраний невеликими партіями взимку вручну в високогірному терруарі округу Наньтоу (центральний Тайвань) і щільно скручений в невеликі кульки.
  • Походження: Тайвань, Юнлун, Наньтоу.
  • Зимовий збір 2020 року.

Історія тайванського улуну Дун Дін (Донг Дін) почалася ще в 18 столітті, коли привезені з гірського району Уї провінції Фуцзянь чайні кущі, були висаджені в високогір'ях округу Наньтоу близько селіща Дундін. Цей район почав використовуватися для вирощування чаю і став колискою кращих улунів. Він відрізняється унікальними багатими ґрунтами, вологим туманним кліматом і найбільшою на Тайвані концентрацією кваліфікованих чайних майстрів, які зберігають сімейні традиції виготовлення чаю Дун Дін.

Неповторний смак виробленого тут улуна Дун Дін часто був удостоєний перших призів на світових і місцевих конкурсах - тайванські сорти вважаються серед поціновувачів чаю одними з кращих. Маленька темна кулька Дун Дін складається із зібраних виключно вручну 3-4 листків, іноді з бутоном. Зимовий «підморожений» чай має розкішний багатогранний смак завдяки високій концентрації ароматичних речовин і впливу холоду на клітини зелених частин. Найбільш преміальний. Після збору листя в'ялять на повітрі, потім притискають у великих бамбукових кошиках, починаючи окислення.

Улун Дун Дін піддається меншій ферментації, ніж більшість улунів, як правило, 15 -30%. Вона зачіпає лише край листа і центральну жилку. Потім ферментацію зупиняють 40-хвилинним обсмажуванням на деревному вугіллі і сушінням. Остаточне скручування в кульки виконується вручну або на машині.

Сухий чай пахне квітами і медом, хвоєю і травами. Настій має яскравий янтарно-золотистий колір. При заварюванні розкривається складний букет - основний медовий і квітковий аромат посилюються, їм вторять легкі димно-деревні, підсмажені, каштанові, вершкові і карамельні ноти. У смаку медової солодощі акомпанють відтінки смаженої кукурудзи з горіхами. Післясмак стійкий, оксамитовій, п'янкий, злегка димний, з правильною ноткою терпкості.

Корисні властивості обумовлені високим відсотком біологічно активних речовин, особливо антиоксидантів (поліфеноли, катехіни, флавоноїди), кофеїну, танінів. Нормалізує обмін речовин і рівень холестерину, сприяє зменшенню жирової тканини, регулює артеріальний тиск, знімає стрес, дарує радість життя.

«Заморожений улун» Дон Дін вранці бадьорить і дарує запас енергії на весь день завдяки високому вмісту кофеїну, в полудень допоможе сконцентруватися і відкрити «друге дихання», ввечері заспокоює і налаштовує на медитацію. Але краще не пити його зовсім перед сном.

Як заварювати

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Яка температура?

Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С

Порція чаю 5-8 грам

Яка порція?

Порція чаю 5-8 грам

Час одного протоки (заварки) 20-120 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Скільки часу заварювати?

Час одного протоки (заварки) 20-120 секунд; поступове збільшення з кожним протокою

Пити протоками 6-9 разів

Як багато разів?

Пити протоками 6-9 разів

Відгуки покупців: 2(Середня оцінка: 4.4)

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Надзвичайно:4.6

Хороший приятный улун, ничего сверхъестественного, но и не отстой, на каждый день для разнообразия. Эффект и явные вкусовые качества не заметил, в основном насыщенный цветочный аромат

Відмінно:4.2

Интересный медово-ореховый аромат и вкус очень похож на какой то сорт,не могу вспомнить на какой именно...если долго держать,то приближается вкус к пуэру,вкус глубокий насыщенный,вечерний чай как по мне и для церемоний.

Перейти на всі товари категорії

Чай Улун
ТипЦіна

грн

Немає в наявності

Відправити на ЗСУ


Придбай чай для ЗСУ

Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon
Приймаємо до сплати:
Наразі на сайті проводяться технічні роботи.

Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69

Просимо вибачення за тимчасові незручності.