грн
Немає в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Смак
8
Післясмак
8
Імунітет
6
Обмін речовин
6
Характеристики
Рік врожаю
2019
Регіон
Сипин
Опис
"Осінній туман - Те Гуань Інь, зібраний в легендарному чайному селі Сіпін. Високі гори, щоденний туман, м'який клімат вічної весни і різниця температур - між тропічною ніччю і денною спекою - створюють ідеальні умови для зростання досконалого чаю.
Осінній туман - гірський, слабо ферментований улун, що порадує ароматом орхідеї, а смак перших проливів чаю здивує молочно-медовою композицією. Витончений аромат тропічних квітів і делікатний карамельно-вершковий смак в Осінньому тумані виникають завдяки автентичній технології збору чайного листа і слабкої ферментації (30%), за технологією делікатного вогню Хун Пей (烘焙).
Чай збирають в період Цю Фень (осіннє рівнодення 秋分), коли енергія Інь починає переважати над енергією Ян. Збір чаю відбувається прохолодним раком в горах, у час після світанкового туману і триває до полуденної спеки. Далі чайний лист проходить стадію первинної сушки - Ша Цін (вбивство зелені 杀青), а потім купаж м'яко прогрівають за технологією Сін Сяо Хо (делікатний вогонь, витончений аромат 清香 火). Чай упродовж 48-ми годин безліч разів короткими проміжками просушують над вогнем. Це найважливіший етап створення Тегуанінь, - від майстерності чайного майстра і делікатного жару вугілля фруктових дерев залежить чистий, ясний аромат і молочно-кремовий смак чаю.
Те Гуань Інь Осінній туман - ідеальний чай холодного зимового сезону. Осінній улун своїм квітковим ароматом врівноважить емоції, зігріє молочно-карамельним смаком тіло і делікатно сконцентрує розум. "
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 5-8 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 20-120 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів
Відгуки покупців: 6(Середня оцінка: 4.83)
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Перейти на всі товари категорії
Чай Улунгрн
Немає в наявності
Відправити на ЗСУ
Ви можете зробити донат на ЗСУ, для цього поставте відмітку "відправити на ЗСУ" де вам треба буде сплатити його собівартість.
Ми регулярно передаємо чай від себе і тепер у вас з’явилась можливість доєднатись до збору і збільшити кількість відправленого чаю на ЗСУ. Відгуки від наших воїнів з передової дуже позитивні. Чай їм допомагає бути більш бадьорими та сконцентрованими.
Доставка та оплата
Щоб оформити замовлення будь-ласка напишіть нам наі[email protected]чи у месенджери+38 (068) 609-69-69