Product

Знайдено товарів - 0

Женьшень Улун

Улун женьшень - Корінь Життя

Улун женьшень - це яскравий, динамічний смак, природна енергія і оздоровчий ефект. В кожній гранулі чаю вас чекає мудрість, гармонія і спокій. Улун Женьшень - симбіоз природної енергії рослин і сакральних знань про взаємодію п'яти першоелементів, людини і Всесвіту.

Традиційна Китайська Медицина, вважає женьшень «коренем життя» і «есенцією землі». Женьшень чай призводить до балансу обмін речовин, стимулює центральну нервову систему, знижує хронічну втому, депресивні стани, нормалізує тиск, підвищує стресостійкість свідомості, фізичну витривалість і еротичну енергію лібідо.

улун женьшень

Чайна Гармонія

Улун женьшень, фаворит серед любителів чаю завдяки демократичній ціні, яскравому смаку і оздоровчим ефектом. Нефритовий улун втілення основного принципу східної медицини і філософії ДАО - динамічного балансу Інь-Ян.

Весняний, витончений, делікатний улун м'якою енергії Інь взаємодіє і врівноважує активна дія женьшеня твердої енергії Ян.

улун женьшень фото

Технологія виробництва чаю Женьшень

Взаємодія улуна з женьшенем формувалося кілька століть. На даний момент найкращий і еталонний нефритовий улун виробляють в провінції Фудзянь і на о. Тайвань.

У провінції Фудзянь сформувалася технологія виробництва «обсипного» улуна. Чайний лист пропарюють, обсипають порошком, до складу якого входить женьшень і солодка. Співвідношення чаю до порошку 95% / 5%.

На о. Тайвань, сформувалася технологія «впровадження». Чайний лист, для додання аромату і смаку, пропарюють разом з ОСМАНТУС, а після просочують екстрактом женьшеню. Женьшеневий улун о. Тайвань більш витончений і делікатний, ніж материковий улун, через відсутність кореня солодки. производство женьшень улун

Як заварювати женьшень улун

Улун женьшень чудово розкриває свій смак і аромат, в чистій воді, при м'якому окропі в районі 90С. В якості посуду найкраще використовувати тіпод, гайвань або ісинська чайник. Пропорція чаю становить 5-7 грам на 200 мл води. Що б розкрити чай необхідно прогріти посуд, а першу заварку чаю (5-7 секунд) злити.

заваривать женьшень улун

Перші 2-3 заварки формують смак і аромат чаю протягом 30-40 секунд заварювання. Далі, з кожною заваркою, збільшуємо час настоювання чаю на одну хвилину.

Якісний нефритовий улун, розкриває свій смак і аромат протягом 6-7 проток і залишає тривалий, нектарного, приємний післясмак на устах і в горлі.

facebook icon
instagram icon
telegram icon
Приймаємо до сплати: