Тип
Ціна
1125грн
Є в наявності
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Смак
7
Імунітет
6
Обмін речовин
6
Спокій
7
Характеристики
Рік врожаю
2019
Регіон
провинция Хайнань
Опис
«Сянпінван» (仙 品 王) або «Повелитель чаю, що дарує безсмертя» - преміальний женьшеневий улун з провінції Хайнань.
«Сянпінван» - женьшеневий улун екстра якості, що створений за традиційною класичною технологією. “Сянпінваном” може називатися лише високогірний улун, який ароматизується порошком женьшеню в пропорції 95% до 5%.
На українському ринку чаю женьшеневі улуни переважно представлені товарами середньої категорії і нижчої якості. Такі улуни ароматизують женьшеневим екстрактом, в який додають корінь солодки. Визначальна особливість такого чаю - великі гранули улуна і дуже інтенсивний пряний аромат.
«Сянпінван» - унікальний улун, в якому гармонійно проявлені властивості женьшеню і чаю. Улун є чудовим нейро-фізичним енергетиком. Чай вирізняється сильним, але гармонійним, плавним і поступовим стимулюючим впливом на організм в цілому.
Південну провінцію Хайнань в Китаї вважають одним із центрів чайної традиції і культури Піднебесної. Тут вирощують і створюють улун за традиційними династичним рецептами уже понад 600 років, зокрема й преміальні види женьшеневого улуна.
Улун набуває перлової форми під час традиційної технології приготування чаю. Спочатку готують слабоферментований (~20-40%) улун і одночасно обробляється женьшень. Свіжий корінь віком від 10-ти років висушують на сонці і подрібнюють на порошок. Під час фінальної стадії виробництва улуна чайні гранули обвалюють в женьшеневому порошку в співвідношенні 95% до 5% і фіксують форму під час фінальної просушування. Так женьшеневий улун набуває форми маленьких акуратних зелених гранул, що нагадує колір бірманського нефриту. Якість улуна легко визначити за розміром і формою чайних гранул - чим вони менші, тим якіснішим буде улун.
«Сянпінван» вирізняється енергійним і багатогранним пряним квітково-нектарним смаком з численними варіаціями присмаків, мінливих з кожним проливом і довгим нектарним післясмаком. На початку дегустації на перший план виходить женьшень - його пряно-медовий смак і аромат. Однак в міттельшпілі чайного дійства після 4-5-го проливу розкривається глибокий і багатогранний смак чаю.
Природа «Сянпінвана» - гармонія і баланс «янської», активної енергії женьшеня та «інської», пасивної енергії чайного листа. Додавання в «інський» улун «янського» женьшеню дозволяє досягти енергетичного балансу між тілом, емоціями і свідомістю. «Сянпінван» балансує емоції, нормалізує діяльність нервової систему, усуває тілесні блоки і позбавляє ментального занепокоєння.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 5-8 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 20-120 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів
Відгуки покупців: 3(Середня оцінка: 5)
Владимир Лысый
04 листопада, 2020
Надзвичайно:5
Козаченко Сергей
13 травня, 2020
Надзвичайно:5
Чайкин Сергей
14 квітня, 2020
Надзвичайно:5
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Перейти на всі товари категорії
УлунТип
Ціна
1125грн
Є в наявності
Доставка та оплата
Види чаю