Тип
Ціна
925грн
Є в наявності
Доставка та оплата
Особливості
Чайний шлях
Новачок
Майстер
Смак
8
Імунітет
7
Обмін речовин
7
Спокій
8
Характеристики
Рік врожаю
2020
Регіон
провинция Хайнань
Опис
«Сянпінван» (仙 品 王) або «Повелитель чаю, що дарує безсмертя» - преміальний женьшеневий улун з провінції Хайнань.
«Сянпінван» - женьшеневий улун екстра якості, створений за класичною традиційною технологією. Сянпінваном може назватися тільки високогірний улун, який ароматизується порошком женьшеню в пропорції 95% до 5%.
На українському ринку чаю представлений переважно женьшеневий улун середньої і нижчої категорії якості. Такий улун ароматизують женьшеневим екстрактом, в який додають корінь солодки. Особливість чаю - великі гранули улуну і дуже інтенсивний пряний аромат.
«Сянпінван» - унікальний улун, в якому гармонійно проявлені властивості женьшеню і чаю. Улун - прекрасний нейрофізичний енергетик. Чай вирізняється сильним, але гармонійним, плавним і поступовим стимулюючим впливом на організм в цілому.
Південну провінцію Хайнань в Китаї вважають одним із центрів чайної традиції і культури Піднебесної. Тут вирощують і створюють улун за традиційними династичними рецептами понад 600 років, зокрема преміальні види женьшеневого улуна.
Улун набуває перлінної форми під час традиційної технології приготування чаю. Спочатку готують слабо ферментований (~ 20-40%) улун і одночасно обробляється женьшень. Свіжий корінь віком від 10-ти років висушують на сонці і подрібнюють на порошок. Під час фінальної стадії виробництва улуну чайні гранули обвалюють в женьшеневому порошку в співвідношенні 95% до 5% і фіксують форму під час фінального просушування. В результаті, женьшеневий улун набуває форми маленьких акуратних гранул зеленого кольору на кшталт бірманського нефриту. Якість улуну легко визначити за розміром і формою чайних гранул - чим вони менші, тим якісніший улун.
«Сянпінван» вирізняється енергійним і багатогранним, пряним квітково-нектарним смаком з численними варіаціями, змінними з кожним проливом і довгим нектарним післясмаком. Напочатку, на перший план виходить женьшень - його пряно-медовий смак і аромат. Однак в міттельшпілі чайного дійства, після 4-5-го проливу, розкривається глибокий і багатогранний смак чаю.
Природа «Сянпінвану» - гармонія і баланс «янської» активної енергії женьшеню та «інської» пасивної енергії чайного листа. Додавання в «інський» улун «янського» женьшеню дозволяє досягти енергетичного балансу між тілом, емоціями і свідомістю. «Сянпінван» балансує емоції, нервову систему, усуває тілесні блоки і ментальне занепокоєння.
Як заварювати
Яка температура?
Заварювати чистою, м'якою водою при температурі 90-95 ° С
Яка порція?
Порція чаю 5-8 грам
Скільки часу заварювати?
Час одного протоки (заварки) 20-120 секунд; поступове збільшення з кожним протокою
Як багато разів?
Пити протоками 6-9 разів
Відгуки покупців: 4(Середня оцінка: 5)
Сташевский Даниил
16 листопада, 2020
Надзвичайно:5
Ткаченко Дмитрий
31 липня, 2020
Надзвичайно:5
Щепелева Мария Сергеевна
15 грудня, 2019
Надзвичайно:5
Лысов Марк
13 грудня, 2019
Надзвичайно:5
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Схожі товари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Аксесуари
Перейти на всі товари категорії
УлунТип
Ціна
925грн
Є в наявності
Доставка та оплата
Види чаю