Знайдено товарів - 0
[Зелений чай](https: // "https://dao.ua/zelenyj-chaj") Бі Ло Чунь або Смарагдові спіралі весни - легендарний зелений чай з провінції Цзянсу. Бі Ло Чунь - збирають навесні в горах Дунтін розташованих біля озера Тайху (3е озеро в Китаї). Смарагдові спіралі весни - вважається національним надбанням Китаю і одним з найпопулярніших чаїв (поступається за популярністю Лун Цзін) Піднебесної.
Щорічний врожай Бі Ло Чуня становить 750 тонн.
БЛЧ виробляють в Китаї з епохи Тан (618 - 907 рр.) І чай вироблявся для Імператора і вищих чиновників Китайської Імперії. В чайних хроніках епохи Тан чай називали - Сяша Женьсян (吓 杀人 香), як «чай з досконалим ароматом».
«У озера Тайху зростає чай, з витонченим смаком, весняним ароматом і досконалим чайним станом». «Записи мудреця про чай»
ІСВ збирають ранньою весною напередодні весняного рівнодення. За стандартом БЛЧ збирають ніжну нирку і два листочка і обробка купажу становить 12 годин, після збору.
Чайні сади, де вирощують БЛЧ оточені плодовими деревьмі і збір чаю збігається з цвітінням персика та абрикоса. Таким чином, ІСВ набуває витончений, природний фруктово-квітковий аромат, який є еталонним для справжнього, преміального БЛЧ.
У Китаї БЛЧ знаменитий «Трьома Чеснотами»: енергійністю, квітковим ароматом і медовим смаком.
Крім класичної для зелених чаїв технології виробництва: сушка, обсмажування і в'янення при створенні, ІСП виробляють унікальне скручування - знаменита форма «равлики». Для виробництва 1 кг самого високоякісного БЛЧ потрібно від 50 до 140 тис. Тіпсів і листочків.
Ясність енергія і свіжість весни - ключові визначення зеленого чаю БЛЧ. Витончені листочки покриті срібним ворсом, при заварюванні дарують чистий, світлий настій з глибоким і багатогранним фруктовим присмаком на губах і в горлі.
БЛЧ виробляють з перших весняних листочків і тіпсів, тому чай максимально корисний. У своєму складі БЛЧ містить 11 вітамінів і більше 200 мікроелементів необхідних для здоров'я та імунітету.
ІСП багатий на антиоксиданти і амінокислотами і при регулярному вживанні зміцнює імунітет, призводить до балансу вага і виводить з організму токсини і важкі метали.
БЛЧ - відмінний нейростимулятор, чай підвищує життєвий тонус, фокусує увагу, підвищує стійкість до стресів і є відмінним, природним антидепресантом. Чай м'яко бадьорить і допомагає прокинутися вранці, а ввечері розслабляє тіло, призводить до балансу емоції і заспокоює свідомість.
БЛЧ - ніжний [чай](https: // "https://dao.ua/"), тому його смак і аромат залежить від температури і м'якості води. Прогрійте посуд окропом і покладіть 7-9 грам чаю з розрахунку 200-250 мл води.
Перші протоки чаю заварюйте "м'яким" окропом, в діапазоні 70-85 градусів (маленькі бульбашки повітря - перші ознаки окропу) .Чай рівно і збалансовано розкриває смак і аромат протягом 5-6 проток. Перші протоки БЛЧ наполягайте 3-4 циклу дихання (вдих / видих) - це в районі 30с, далі удлиняйте час заварювання до 10 циклів (декількох хвилин).