Знайдено товарів - 4

Сортувати:
Показувати товарів на сторінці:

Бі Ло Чунь

[Зелений чай](https: // "https://dao.ua/zelenyj-chaj") Бі Ло Чунь або Смарагдові спіралі весни - легендарний зелений чай з провінції Цзянсу. Бі Ло Чунь - збирають навесні в горах Дунтін розташованих біля озера Тайху (3е озеро в Китаї). Смарагдові спіралі весни - вважається національним надбанням Китаю і одним з найпопулярніших чаїв (поступається за популярністю Лун Цзін) Піднебесної.

Щорічний врожай Бі Ло Чуня становить 750 тонн.

Історія чаю Бі Ло Чунь

БЛЧ виробляють в Китаї з епохи Тан (618 - 907 рр.) І чай вироблявся для Імператора і вищих чиновників Китайської Імперії. В чайних хроніках епохи Тан чай називали - Сяша Женьсян (吓 杀人 香), як «чай з досконалим ароматом».

«У озера Тайху зростає чай, з витонченим смаком, весняним ароматом і досконалим чайним станом». «Записи мудреця про чай»

Зеленый чай Би Ло Чунь

Збір та обробка Бі Ло Чунь

ІСВ збирають ранньою весною напередодні весняного рівнодення. За стандартом БЛЧ збирають ніжну нирку і два листочка і обробка купажу становить 12 годин, після збору.

Чайні сади, де вирощують БЛЧ оточені плодовими деревьмі і збір чаю збігається з цвітінням персика та абрикоса. Таким чином, ІСВ набуває витончений, природний фруктово-квітковий аромат, який є еталонним для справжнього, преміального БЛЧ.

У Китаї БЛЧ знаменитий «Трьома Чеснотами»: енергійністю, квітковим ароматом і медовим смаком.

Крім класичної для зелених чаїв технології виробництва: сушка, обсмажування і в'янення при створенні, ІСП виробляють унікальне скручування - знаменита форма «равлики». Для виробництва 1 кг самого високоякісного БЛЧ потрібно від 50 до 140 тис. Тіпсів і листочків.

Смак і аромат Бі Ло Чунь

Ясність енергія і свіжість весни - ключові визначення зеленого чаю БЛЧ. Витончені листочки покриті срібним ворсом, при заварюванні дарують чистий, світлий настій з глибоким і багатогранним фруктовим присмаком на губах і в горлі.

Зеленый чай Би Ло Чунь

Ефект чаю і цілющі властивості Бі Ло Чунь

БЛЧ виробляють з перших весняних листочків і тіпсів, тому чай максимально корисний. У своєму складі БЛЧ містить 11 вітамінів і більше 200 мікроелементів необхідних для здоров'я та імунітету.

ІСП багатий на антиоксиданти і амінокислотами і при регулярному вживанні зміцнює імунітет, призводить до балансу вага і виводить з організму токсини і важкі метали.

БЛЧ - відмінний нейростимулятор, чай підвищує життєвий тонус, фокусує увагу, підвищує стійкість до стресів і є відмінним, природним антидепресантом. Чай м'яко бадьорить і допомагає прокинутися вранці, а ввечері розслабляє тіло, призводить до балансу емоції і заспокоює свідомість.

целебные свойства Би Ло Чунь

Як заварювати Бі Ло Чунь

БЛЧ - ніжний [чай](https: // "https://dao.ua/"), тому його смак і аромат залежить від температури і м'якості води. Прогрійте посуд окропом і покладіть 7-9 грам чаю з розрахунку 200-250 мл води.

Перші протоки чаю заварюйте "м'яким" окропом, в діапазоні 70-85 градусів (маленькі бульбашки повітря - перші ознаки окропу) .Чай рівно і збалансовано розкриває смак і аромат протягом 5-6 проток. Перші протоки БЛЧ наполягайте 3-4 циклу дихання (вдих / видих) - це в районі 30с, далі удлиняйте час заварювання до 10 циклів (декількох хвилин).

facebook icon
instagram icon
telegram icon

Приймаємо до сплати: