Знайдено товарів - 0
«Коли п'єш Лун Цзін, відчуваєш присутність ДАО. Чистий смак без смаку - є досконалийм, початковим смаком. Лун Цзін змінює людину. Чай зцілює тіло і дух. Лун Цзін безцінний, як і сама мудрість» Лу Цзі, вчений муж династії Тан
Колодязь Дракона вирощують в горах, в долині озера Сіху району Ханчжоу (провінція Чжецзян) уже впродовж тисячі років з часів династії Тан. Лу Юй, чайний патріарх і вчений, в «Чайному Каноні» описав Лун Цзін, який створювали буддійські ченці в монастирях біля джерела під назвою “Тигр, що зачаївся”.
Гори з рясними туманами і бамбуковий ліс створюють ідеальну екосистему для створення чайного шедевра. Помірний клімат (середня річна температура +16) і висока вологість, живлять родючий вулканічний ґрунт, формуючи унікальний смак та аромат чаю Лун Цзін.
Чайні рослини району Хунчжоу мають витончене маленьке листя, з високим вмістом мікроелементів та вітамінів. Невеликі чайні сади ростуть в повній гармонії з лісом, а традиційний спосіб вирощування чаю не порушує екологічний баланс природного заповідника.
Легендарний і традиційний чай Лун Цзін виробляють в районі озера Сі Ху (西湖), в горах Ші Фен (Обитель лева 狮峰) і Юнь Шань (Райдужні Хмари 五 云山), в районі Ху Пао (Джерела Тигра 虎跑), в Мей Цзяу (Обитель диких слив 梅家坞) і ву Лун Цзін (Колодязь Дракона 龙井).
Для створення зеленого чаю Лун Цзін використовують тільки тіпс з двома верхніми листками. В 100 грамах Лун Цзіну екстра класу може бути до 10000 листочків і тіпсів. Тільки ручний збір і висококваліфікована технологія обробки створюють високосортнийх Колодязь Дракона. Саме тому високосортнихй Лун Цзін - рідкісний, унікальний і дуже дорогий чай.
Після збору Колодязь Дракона прогрівають для припинення ферментації (окислення чайного листа власними ферментами під час сушіння). Чай прогрівають в котлах: майстер руками притискає лист до котла. Так відбувається просушування листа і формування прямої рівної форми.