Кулінарний Чай Маття

Кулінарний Чай Маття

star
star
star
star
star

Ще ніхто не залишив відгук

Код товару:566

Новинка

_DSC6385.jpg
_DSC6380.jpg

Тип

Ціна

505грн

Є в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay

Особливості

Чайний шлях

Новачок

Майстер

Бадьорість

4

Імунітет

5

Бадьорість

5

Характеристики

Рік врожаю

2020

Регіон

Цзянсу

Опис

Кулінарний маття з терпким, міцним смаком і енергійним ароматом морського бризу умами.

Розтертий зелений чай - ідеальний і універсальний інгредієнт для створення корисних і смачних рецептів. Кулінарний маття наділяє страви вишуканим свіжим, морським «п'ятим смаком» умами.

Розтертий зелений чай - ідеальний для гастрономічних імпровізацій, він надає улюбленим стравам свіжий зелений колір і розкриває нову грань смаку. Кулінарний маття - універсальний компонент для гранолли, смузі, молочних коктейлів, холодних напоїв, морозива і шоколаду. Маття служить незамінною спецією для печива і кексів, також її додають в борошно для локшини і в місо суп.

На сході чай грає фундаментальну і ключову роль в повсякденному житті. Ставлення до чаю і кухні проявляється в популярному афоризмі "хата багата, коли в ньому є рис, дрова, чай, сіль, масло, оцет і соєвий соус". Тому застосування Матті включає в себе створення оригінальної і універсальної приправи.

Смак і аромат розтертого чаю - універсальний базис для створення чайної суміші спецій, на основі морської солі. Подібна "чайна сіль" - традиційно інгредієнт в східній кухні і служить основою для приготування темпура і тофу в країнах південно-східної Азії.

Додавання розтертого чаю - робить ваші страви значно корисніше і смачніше і значно збагачує ваш раціон вітамінами, антиоксидантами і мікроелементами.

Як заварювати

Койта - міцний, густий, тягучий, заварений чай, який п'ють під час японської чайної церемонії. Орієнтовна концентрація 8-10 грам порошку на 100 мл води. І більш лаконічний і легкий - усутя, де на 100 мл води приходиться 2-3 грами чаю.

Маття заварюється двома способами.

Койта - міцний, густий, тягучий, заварений чай, який п'ють під час японської чайної церемонії. Орієнтовна концентрація 8-10 грам порошку на 100 мл води. І більш лаконічний і легкий - усутя, де на 100 мл води приходиться 2-3 грами чаю.

Відгуки покупців: 0

Даруємо 15 бонусних грн за кожний відгук

Ще ніхто не залишав відгук

Перейти на всі товари категорії

Зелений чай

Тип

Ціна

505грн

Є в наявності

Доставка та оплата

  • delivery
    Доставка у будь-яке місто України за допомогою Нової Пошти
  • free-delivery
    Безкоштовна доставка на замовлення від 550 грн
  • apply/cash pay
    Оплачуйте при отриманні товару
  • apply/card pay
    Або онлайн за допомогою банківскої картки
  • apply/google pay
    Або онлайн за допомогою систем Apple/Google pay
facebook icon
instagram icon
telegram icon

Приймаємо до сплати: