Знайдено товарів - 0
Люань Гуапянь - весняний чай з слабкою ферментацією, володіє поздовжньою стрілоподібною скруткою нагадуючи насіння гарбуза, яскраво зеленого кольору із витонченим ароматом орхідеї і мигдалю.
Чай збирають ранньою весною в провінції Анхой в чайних садах розташованих в передгір'ї на висоті 500-700 м. Над рівнем моря. Цей чай сильно відрізняється від інших елітних китайських чаїв. Його збирають на початку сезону дощів, коли починається бурхлива вегетація чайних кущів.
Витончений смак чаю формується за рахунок раннього збору і делікатній обробки. Бруньки і два три листочка збирають і в ручну майстерно прогрівають лист, надаючи чаю приплющену форму, висушуючи чай до 7% вологості.
Обмежений збір, високий стандарт обробки і короткочасний термін зберігання чаю обумовлюють ексклюзивність, рідкість і високу ціну Люань Гуапьян.
Люань Гуапьян - весняний емоційний чай з пронизливим ароматом орхідеї і магнолії. Чай володіє світлим, чистим настоєм. Люань Гуапьян витримує 4-5 проток, на початку чайного дії в чаї основний акцент формує квітковий аромат, в середині медовий смак, а в кінці прохолодне ментоловое післясмак на губах і в горлі.
Люань Гуапянь як і будь-який еталонний зелений чай проявляє себе як відмінний природний енергетик з яскраво вираженим станом емоційного спокою на тлі енергетичного підйому свідомості і тілесного розслаблення.
При регулярному вживанні чай благотворно впливає на імунітет, серцево-судинну систему і енергетичні канали. Чай призводить до балансу емоції, усуває тілесні блоки і фокусує свідомість. Люань Гуапянь, в щоденному раціоні - дає повний спектр вітамінів, мінералів для фізичного здоров'я і ментальної активності.
Люань Гуапянь традиційно заварюють в гайванях або в скляному келиху з розрахунку 5-8 грам чаю на 150 мл води. Оптимальна температура заварювання чаю 80-90 градусів. Час першої заварки 4-5 циклів дихання. Люань Гуапянь розкриває свій смак і аромат протягом 4-5 проток.